36,5-el lehet baba?

Figyelt kérdés

Peteéréskor leesett 35,8 ra a hőm, majd másnap fel is ment 36,5 re.

DE NEM MARADT FENT...peteérés után 2 nappal leesett 36,3 ra és 6 napig folyamatosan 36,3 at mértem.

Már csak 4 nap van mensiig és tegnap óta(ma is)36,5 lett a hőm.

Remélem megy még feljebb, mert nem nagyon hiszem, hogy ez a hő(36,5)elég a babához:(((

SZERINTETEK????LEHET ILYEN HŐVEL(36,5)TERHES VALAKI???

2008. márc. 1. 08:52
 1/6 anonim ***** válasza:

Szerintem lehet baba.

Ám a mensiig természetes a magasabb hő, előtte való nap esik le csak.

Viszont a terhességhez eléh 2 tizeddel magasabb hő az átlagosnál.

Szurkolok!

2008. márc. 1. 09:02
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok,ez a hőmérséklet alakulás mindenkinél más. A ciklusom elején a reggeli hőm mindig 36, 36.1, 36.3 volt. A peteéréskor felment 36.5-36.6-ig és azóta is nagyjából annyi,sosem több és volt,h le is esett. Nekem azt mondták,ettől még nyugodtan lehetek babás és hogy nem is nagyon érdemes ezzel foglalkozni,mert nem mindenkinél jön be. Inkább használj ovu tesztet,az biztosabb,utána pedig várj türelmesen és ne idagaskedj a hőd miatt.Én ezt teszem.Ja és ez a hő elég a babához,ne aggódj!Drukkolok!
2008. márc. 1. 10:15
 3/6 A kérdező kommentje:

júúúj, nem is gondoltam volna.......

amit eddíg néztem görbéket mindd 26,8-tól felfelé volt babás:S

Remélem nem fog leesni 4 nap múlva....

Sőtt inkább lehetne magasabb is.

köszi

2008. márc. 1. 11:58
 4/6 A kérdező kommentje:

huuuhhh...ez miért lett ilyen sok???:O

bocsi:)

és nem 26,8-hanem 36,8 :):) elírtam

2008. márc. 1. 11:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia! Hol szoktad mérni a hőmérsékletedet? Én mindig végbélbem mérem és a tüszörepedés után nekem mindig 37-37,2 szokott lenni. Én nem digitálissal mérem. Próbáltam azzal is de mindig 0,5 tizeddel kevesebbet mért mint a hagyományos hőmérő.
2008. márc. 1. 15:35
 6/6 A kérdező kommentje:

nem az a lényeg, hogy mennyi, hanem, hogy a ciklus első felében mértnél magasabb legyen pé után.

sz.tem legalábbis.

én nyelv alatt, digitálissal mérem.

még mindíg 36,5 és 3 nap múlva kellen megjönnie.

drukkoljatok

de tuti megjön MEGINT:(

2008. márc. 2. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!