Ezzel a görbével lehetek terhes?
Figyelt kérdés
Mindkét petefészkemben cisztát talált az orvos, azért lett tegnap pozitív a teszt. Van pecsételő vérzésem, és hasfájásom is. Az UH még semmit nem mutat. Tudnátok segíteni? Köszönöm előre is.
2009. ápr. 3. 18:29
1/5 anonim válasza:
Tehát ha jól értem, akkor a ciszta okozta a + terhességi tesztet... akkor sajnos nem lehet baba! De az UH kb. a 6 héten már kimutatja ha terhes vagy.
2/5 anonim válasza:
Hm..elegge ugy nez ki. Nem biztos, hogy az UH mar mutatna am!
Ha a hod fent van 18 napig peteeres utan, akkor az mar szinte tuti babuci (te mar 16-nal tartasz). Na es a pozitiv teszt is eleg jo jel!! Probalj meg egy masik dokit, vagy menj vissza par nap mulva. Na meg a petefeszek ciszta miatt lenne HCG hormon a szervezetben?? Errol meg nem halottam..persze nem jelenti, hogy nincs ilyen..nem vagyok orvos. Varj egy kicsit es nezesd meg megint!! Drukkolok :)!
3/5 anonim válasza:
Én nem tudom ciszta mellett milyenek a görbék, de ha nem tudnám mi a bajod, azt mondanám hogy terhes lehetsz nagy valószinűséggel.
4/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat!
2009. ápr. 3. 18:50
5/5 anonim válasza:
szia nekem dokim arra gyanakodottbaba vam mert épphogy megvolt petefészekszurka émelygés minden mondta csináljak tesztet csináltam negatív 3nap múlvamégegy másfajta negatív és cisztám volt almanagyságú ptefészek ciszta és azt mondta nekem hogy a ciszta miatt nem is lehetett volna + a teszt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!