Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Miért van az, hogy a cisztánál...

Miért van az, hogy a cisztánál is pozitív a terhességi teszt? Akkor is termel a szervezet hcg-t?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 3. 17:04
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Igen termel, mert a hcg-t akkor termeli, ha idegen anyag van bent és eleinte a baba is ennek számít- aztán csökkennie kell a hcg-nek is.
2009. ápr. 3. 17:09
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem igaz az elöttem válaszóló. A HCG a nagy sejtosztodás miatt termelödik. A magzat meg rettentö hamar fejlödik, mert ugye 9 hónap alatt a pár miliméterböl félméter lesz. Ez egy nagyon gyors sejtosztódás és ugyan így a daganatok növekedésénél is termel, de közel nem annyit mint a babynél. Egy daganat miatti hcg megegyezhet egy korai terheség hcg-vel.
2009. ápr. 3. 17:15
 3/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Akkor a pozitív teszt itt nem terhességet jelent? Akkor a terhességet csak egy későbbi ultrahang mutathatja ki, és a teszt semmiképpen?
2009. ápr. 3. 17:27
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen, van egy fajta ciszta amitol pozitiv lesz a teszt. Ennek a cisztanak a neve disgerminomas (bocsi nem tudom a magyar megfelelojet). Ettol emelkedhet a hcg level akkar 500-ig is. En ugy tudom, hogy a tobbi fajta cisztatol nem.
2009. ápr. 3. 18:25
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Ez a ciszta rosszindulatú?
2009. ápr. 3. 18:32
 6/12 anonim ***** válasza:

18:25-os vagyok en a babatervezok oldalan olvastam, mindjart kuldom neked. Nem akarlak megremiteni es biztos valaszt csak doki mondhat de itt van a link, valahol a kozepen ir rolla:

[link]

2009. ápr. 3. 18:37
 7/12 A kérdező kommentje:
Hát most jól megijesztettél. De azért köszönöm.
2009. ápr. 3. 18:42
 8/12 anonim ***** válasza:
Jajj nagyon sajnallom tenleg nem allt szandekomban. :( De egyelore meg ne idegeskedj amig a doki biztosat nem mond. Mi itt csak talagatni meg tippelni tudunk es linkeket koldozgetni, ha valahol olvasunk valamit de biztos diagnozist csak egy doki mondhat tobb teszt utan, Sot azt szoktak mondani, hogy meg egy doki sem doki csak ha mar ketto, harom mondja ugyanazt. En szoritok neked, hogy semmi gond ne legyen. Meg ne ess ketsegbe szerintem.
2009. ápr. 3. 18:47
 9/12 anonim ***** válasza:
ha a cysta roszindulatú akor termel hcg-t. Ha nem akkor nem termel azt!
2009. ápr. 3. 21:36
 10/12 anonim ***** válasza:
De miért aggódsz ezen? pozitívat teszteltél és a doki nem lát semmit? Mert akkor várj még 2 hetet és látni fog. Vagy nem volt nemi aktudos és pozitív a teszt?
2009. ápr. 4. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!