Az UH mikortól mutat?
Próbáltál tesztelni?
Reggel első vizeletből?
Egyébként az előttem szóló abban téved, hogy az utolsó mensi első napjától eltelt idő számít----annyi hetes terhes lennél, ahány azóta eltelt------6-7 hetesen látszik már. Sőt nagy séllyel 7-8 hetesen szívhang is van.
Így csak te tudod, hogy mi a helyzet.
Remélem tudtam segíteni.
Igen , teszteltem már 4x is és mind negatív volt ( bár 2-t szerintem még korán csináltam - március 14-én,és 17én).Teszteltem azután még 27-én (ekkor már direkt más fajtával) és ma is. Mind negatív lett. Ma voltam ugyebár a dokihoz.
Alap dolgok, h teljes legyen a kép: március 7/8án történt a dolog (ha esetleg kézzel véletlenül belém jutott a sperma). 14én megkaptam a menzit ( 1hét késéssel )és 6 napos helyett 3napos volt csak és kevesebb mennyiségű.
Szóval akkor most h is kellene számolni a napokat/heteket?
És a doki megvizsgált rendesen is + ultrahanggal is, de nem látott semmit. Vagy már kezdek félni, h még csak nem láthatta? (1válaszoló :S)
első vagyok. most mi a baj? nem értem miért a szájhúzás? (S)
nem irtam rosszat...
ja mert nem akartalak megbántani! de ha van negatív teszted akkor valószínű nincs baba. csak azért irtam mert van akinek csak elég későn látni a babát.
de szeritem nem kell megijedj! nyugi és minden jót.
Nem bántottál meg :) csak tisztázni akartam a dolgot :)
Hát remélem is, h nincs baba (még) - 18évesek vagyunk és mindketten most érettségizünk és vár a fősuli, szóval nem lenne jó :S, tudom van abortusz is, de az sem lenne a legjobb, szóval ezért reménykedek, h nincs baj :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!