Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az UH mikortól mutat?

Az UH mikortól mutat?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni, ha március 7/8án voltam együtt a barátommal, ma voltam dokinál, nem látott semmit. Ha baba lenne, akkor már az UH kimutatná, és biztos észrevette volna a doki? ( menzim volt, de csak 3napos -6 napod szokott lenni - és enyhe mennyiségű , doki mondta lehet csak a sok stressz miatt. Szóval már uh mutatna, ha baj lenne, igaz? ( nem szeretnék még babát)
2009. ápr. 3. 15:30
 1/7 anonim ***** válasza:
65%
háát nem biztos hogy kimutatta volna. március 7-8 akkor jövőhéten vagy 4 hetes két hét mulva tuti látszana.
2009. ápr. 3. 15:38
 2/7 anonim ***** válasza:
32%

Próbáltál tesztelni?

Reggel első vizeletből?

Egyébként az előttem szóló abban téved, hogy az utolsó mensi első napjától eltelt idő számít----annyi hetes terhes lennél, ahány azóta eltelt------6-7 hetesen látszik már. Sőt nagy séllyel 7-8 hetesen szívhang is van.

Így csak te tudod, hogy mi a helyzet.

Remélem tudtam segíteni.

2009. ápr. 3. 16:51
 3/7 A kérdező kommentje:

Igen , teszteltem már 4x is és mind negatív volt ( bár 2-t szerintem még korán csináltam - március 14-én,és 17én).Teszteltem azután még 27-én (ekkor már direkt más fajtával) és ma is. Mind negatív lett. Ma voltam ugyebár a dokihoz.

Alap dolgok, h teljes legyen a kép: március 7/8án történt a dolog (ha esetleg kézzel véletlenül belém jutott a sperma). 14én megkaptam a menzit ( 1hét késéssel )és 6 napos helyett 3napos volt csak és kevesebb mennyiségű.

Szóval akkor most h is kellene számolni a napokat/heteket?

És a doki megvizsgált rendesen is + ultrahanggal is, de nem látott semmit. Vagy már kezdek félni, h még csak nem láthatta? (1válaszoló :S)

2009. ápr. 3. 17:08
 4/7 anonim ***** válasza:
76%

első vagyok. most mi a baj? nem értem miért a szájhúzás? (S)

nem irtam rosszat...

2009. ápr. 3. 18:18
 5/7 A kérdező kommentje:
semmi, nem sértés vagy rosszindulatból vagy elégedetlenségből írtam :S-t , csak kicsit megijedtem, h ekkor még nem biztos h észrevehető választól...
2009. ápr. 3. 18:20
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

ja mert nem akartalak megbántani! de ha van negatív teszted akkor valószínű nincs baba. csak azért irtam mert van akinek csak elég későn látni a babát.

de szeritem nem kell megijedj! nyugi és minden jót.

2009. ápr. 3. 18:28
 7/7 A kérdező kommentje:

Nem bántottál meg :) csak tisztázni akartam a dolgot :)

Hát remélem is, h nincs baba (még) - 18évesek vagyunk és mindketten most érettségizünk és vár a fősuli, szóval nem lenne jó :S, tudom van abortusz is, de az sem lenne a legjobb, szóval ezért reménykedek, h nincs baj :S

2009. ápr. 3. 18:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!