Fehér folyás a nemvárt előtti 2 nap utalhat babára?
Vasárnapra nem vátom.
Ma és tegnap fehér krémes folyásom van.Hallottam már olyat is,hogy akkor ilan a folyás,mikor nincs baba,de az ellenkezőjét is olvastam.A cicim kicsit fájdolgál,meg néha olyan szurkálást érzek odalenn.
Elméletileg jókor voltunk együtt.Ovu előtt is ,és az 1. és 2. ovu teszt szerinti negatív napon.
Lehetek babás?
Alig bírom kivárni a hétfőt....
Egy kutatás szerint nem jelent semmit.
Itt mégis sokaknak volt, sőt többeknek mint akiknek nem.
Mivel a luficici még megvan, ez jó jel, nekem mensi előtt kb. 3 nappal szokott leereszteni:-)
Szóval szorítok, ha nem jön meg , akkor 5 nap múlva reggeli pisiből nagyon-nagy eséllyel kimutatja.
A fehér folyás nem feltétlenül jelent babát, nekem akkor volt ilyen mielőtt megjött volna. Amikor teherbe estem egyátalán nem volt folyásom.Ez mindenkinél más. Akkor lehet baba ha eddig nem volt ilyen, de még ilyenkor sem biztos. 13 hetes vagyok és pár hete van ilyen fehér krémes folyásom.
Ha jókor voltatok együtt megvan az esély hogy sikerült. Ha nem bírod vasárnap reggel tesztelj egyet. Más tüneted nincs? Mellfájás? Szokatlannál nagyobb fáradtság?
Drukkolok hogy baba legyen.
Nekem viszont babát jelzett. Olyan folyásom volt, mint pé-kor szokott lenni, és elég gyanús lett a dolog:) Persze pozitív lett a tesztem:)
13 hetes mismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!