Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi elötti pecsételés utal...

Mensi elötti pecsételés utal valami problémára? A kevés mensi a jo vagy a sok?

Figyelt kérdés
28 naposak a ciklusaim.Mindíg sok vérzésem szokott lenni már a mensi első napján.Szerdán már a 27-edik napomon vérfoltom volt,ma vagyok a 29-edik napon és még csak most erősödik ez a vérzés.Az baj hogy a két nap az csak pecsételgetés?Utalhat valami zavarra?Terhes sajna nem vagyok mert ezt a honapot ki kellett hagynunk:(Köszi
2009. ápr. 3. 15:17
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azt tudod mikor van a peteérésd? Mert ha a luterális fázisod kevesebb, mint 14 nap akkor sárgatestelégtelenségre utalhat. Van görbéd? Abból sokminden kiderül.
2009. ápr. 3. 15:20
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Általába a 14-edik nap szokott lenni a pé-m.Mindjárt küldöm a görbém pár pillanat.Köszönöm hogy megnézed,aranyos vagy!
2009. ápr. 3. 15:32
 3/12 A kérdező kommentje:
2009. ápr. 3. 15:34
 4/12 A kérdező kommentje:
Létszi irjatok le rola mindent amit gondoltok.Ez a honap sajna kimaradt:(Köszi
2009. ápr. 3. 15:35
 5/12 anonim ***** válasza:
Egy kivizsgálást megér. Jelenthet sárgatest elégtelenséget, vagy jelezheti, hogy valami nem stimmel a ciklus második felében, de előfordulhat, hogy teljesen ártalmatlan a dolog. NEkem nem megfelelően zajlik a ciklus második fele. Megérik a petesejt, meg is vastagszik a nyálkahártya de ahhoz nincs elég hormon, hogy meg is repedjen a tüsző. 3-as vérvételből kiderülhet.
2009. ápr. 3. 15:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Köszi.Mi az hogy 3-mas vérvétel? Voltam hormonvizsgálaton,még 2 hét az eredményig.A 21-edik napomon mentem.Neked mit mondott a doki?Voltál valami vizsgálaton?Miota probálkoztok?Mi már 10 honapja
2009. ápr. 3. 16:08
 7/12 A kérdező kommentje:
Miből gondolod hogy talán sárgatest elégtelenség?Talán hogy nem nagyon ment fel a hőm?
2009. ápr. 3. 16:09
 8/12 A kérdező kommentje:
Látom hogy mit mondott neked a doki,bocsi.
2009. ápr. 3. 16:10
 9/12 A kérdező kommentje:
És kapsz rá valami gyogyszert?Hogy kezelik?Melyik hormonod a nem jo?Bocsi a sok kérdésért!
2009. ápr. 3. 16:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Válaszolok szívesen. :-) Inzulinra Merckformint szedek. A sárgatest elégtelenséget sokan mondják, én is olvastam róla. A 3-as vérvétel: a ciklus 3., 21. és 24. napján nézik. 1 éve próbáljuk a babát, pont most egy éve, de nem vártam addig, elmentem a meddőségire. Most volt az első és remélem az utolsó inszem.
2009. ápr. 3. 22:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!