Ha több napig pozitív az LH-teszt az mit jelent?
Figyelt kérdés
Most vagyok peteérési időszakban és már harmadik napja pozitív az LH-tesztem. Előtte nem néztem (így nem tudom hogy pozi lett volna-e vagy sem). Egyorma volt mindkét csík. Mi lehet az oka? A neten azt olvastam hogy mikor pozitívvá válika teszt 24-48 órán belül kiszabadul a pete vagy elsorvad. Nekem meg ma is erős a tesztem, harmadik napja.
Mitől lehet, mik lehetnek az okai?
2008. febr. 29. 19:17
1/1 anonim válasza:
Én is így voltam,hogy egyforma erős volt a két csík 2 napig,aztán a 3. napon a 2. csík sokkal erősebb lett.Tuti akkor volt p.é. mert a tünetek is igazolták.(Átlátszó,nyűlós folyás.)Két nappal később kíváncsiságból csináltam egyet,akkr már csak a kontrollcsík volt,a 2. alig láthatóan jelent meg.Szerintem próbálkozzatok a napokban,az csak jó,ha több napig van 2 csík.Az egyik ismerősömnek így sikerült a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!