Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Peteérés után vagyok és...

Peteérés után vagyok és egyáltalán nem feszülnek a cicieim! Ettől még lehetek terhes?

Figyelt kérdés
Pedig nekem pé után mindig szokott feszülni.Most meg semmi!:(Pedig ebben a ciklusban clostiztam is!
2009. ápr. 3. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Szia! Én pont azért gyanítottam a terhességem, mert nem feszült a cicim, mint máskor szokott. Plusz még sárga folyásom volt.Semmi más tünet...sok sikert!
2009. ápr. 3. 14:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Nekem sem feszült, pedig előtte mindig. És most 5 hetes vagyok. Most kezdett el fájni. ;)
2009. ápr. 3. 14:05
 3/10 A kérdező kommentje:
Jaj,de jó!Köszi lányok,hogy írtatok!Adtatok egy pici reményt!:)
2009. ápr. 3. 14:21
 4/10 anonim ***** válasza:
Szia! akár én is írhattam volna a kérdést:) Nekem is a héten volt PÉ-m, szerdán voltam uh-on, a doki azt mondta,már megtörténhetett a tüszőrepedés,(nekem 10-11nap körül szokott PÉ lenni,25 napos a ciklusom)ma vagyok a 15 cn.,szóval semmi cicifájás, pedig eddig mindig volt, még a hason fekvés is fájt,annyira éreztem a melleim. Most viszont egyáltalán nem. remélem mindkettőnknél valami jó jel lehet ez:)
2009. ápr. 3. 15:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Énis ugyan igy vagyok és énis clostit szettem.Nekem 7-én kell megjönnie és semmi cicifájásom nincs.Pedig pé uttán nagyon szokott.
2009. ápr. 3. 15:30
 6/10 anonim ***** válasza:
Nekem is mindig fáj peteérés után..mindig. Amikor terhes lettem nem fájt, csak a nemvárt után 2 nappal kezdett el. A legfurcsább dolog volt a világon! Szoval igen, lehet ilyen!!
2009. ápr. 3. 18:53
 7/10 A kérdező kommentje:
Hát,csajok nagyon kíváncsi leszek most már mindegyikünkre,hogy mi lesz ennek a vége!:)
2009. ápr. 3. 21:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Hogy vagy?Van már valami jel a terhességedre?Mikor kell megjönni-e.Nekemis első clostis hónapom volt.
2009. ápr. 6. 18:07
 9/10 A kérdező kommentje:

Szia!Én ma reggel teszteltem egy negát!Úgyhogy én nem vagyok terhes!:(Péntekre várom!

Neked?

2009. ápr. 8. 11:03
 10/10 anonim ***** válasza:
Nekemis megjött.Sajnos.Pedig Clostitis szettem.
2009. ápr. 9. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!