Milyen a beágyazódásos vérzés?
Figyelt kérdés
Úgyértem, hogy hányadik nap környékén esedékes és hogy mennyi? (sok vagy csak egy-két csepp?)
Kérlek segítsetek, első babát várnánk. Még nagyon tapasztalatlan vagyok ezen a téren! Mindenkinek köszönöm!
2009. ápr. 3. 12:48
1/4 anonim válasza:
Szia!Ilyen nem mindenkinek van!6.naptól lehet a fogantatás utántól számitva.Nagyon kicsit rózsaszines,vagy csöppnyi barnás!Én igy tudom.Tesztet csináltál?Ha nem,majd csinálj,a nemvárt menzi vége után 1-2 nappal.Onnan megtudhatod,hogy babás vagy-e.
2/4 anonim válasza:
Egyáltalán nem törvényszerű, hogy van vérzés. Ha van akkor a vélt fogamzástól számított 7-8. nap körül fordul elő, inkább minimális kis vérzés, nem jellemző, hogy napokon keresztül jelentősebb mennyiségű legyen. Én egy nagyon pici rózsaszínt vettem észre a papíron, aminek nem igazán tulajdonítottam semmi jelentőséget, mert abban sem voltam biztos, hogy jól láttam.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat! Majd csinálok tesztet is :)
2009. ápr. 3. 17:04
4/4 anonim válasza:
Majd értesits,hogy babás lettél-e!Kiváncsi vagyok:)!Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!