Van még esély a babára?
Figyelt kérdés
Ma 7 napja, hogy késik, teszteltem reggel, de "gyönyörű" negatív!
A furcsa az, hogy 2 napja egyfolytában émelygek, úgy érzem, jobb lenne hányni és megkönnyebbülni... (Most is...)
Néha megjönérzésem van, és a melleim fájnak a mellbimbó körüli részen, meg oldalt is nyilalgatnak néha.
2009. ápr. 3. 08:58
1/6 anonim válasza:
Soha nem szokott késni? Milyen erősségű tesztet használtál?
Hődet méred? Szoritok !!
2/6 anonim válasza:
Fel a fejjel!!!Ismerős szitu.Csak velem +20 napig játszott a teszt:végig negativ volt.Ideges lettem,mert előtte nekem mindig pontosan jött meg.Elmentem dokihoz,s kiderült,hogy 6-7 hetes terhes vagyok!!!Drukkolok!!!
3/6 anonim válasza:
Igen, van meg esely. Pont most irtam egy masik kerdezonek is, hogy nekem a tesztem 12 nappal a nemvart utan lett pozitiv. A 9-dik napon meg negativ volt a teszt. A mindjart megjon erzesen kivul semmi tunetem nem volt. Ugy ereztem mintha valami feszitene belul a hasam. Hogy pontosabban irjam olyan erzes volt, hogy nem tudtam eldonteni, hogy a belemim fajnak vagy a mehem. Nekem sem a cicim nem fajt se nem emelyegtem semmi. Ugyhogy meg van remeny amig nem jon meg. En is lemondtam a babarol amikor mar 9 napja kesett es negativat teszteltem. Nem torvenyszeru, hogy a baba pont pe-kor foganjon meg. Lehet spontan peteeres is es megfoganhat mensi elott is par nappal mint nallam. Fel a fejjel es megy a drukk, hogy pozitiv legyen a teszt!
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, lányok, ezek a biztatások most nagyon jól estek, esnek!!
Pregimax volt, 25-ös.
Szokott késni, igen, de nem ennyit, csak pár napot.
1 hét múlva megpróbálom megint, előbb nem, mert csak elkeseredek... Szorítsatok!
2009. ápr. 3. 09:17
6/6 anonim válasza:
Szia,vegyél 10 es érzékenységű tesztet hátha az már mutatja:)drukk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!