Lányok, megnéznétek a görbém? Kiértékelnétek?
Figyelt kérdés
Másik kérdésem pedig az lenne, hogy miért nem jelzi a ciklus.hu a menzimet, pedig bejegyeztem mindent, de hiába?!
2009. ápr. 3. 08:43
1/8 anonim válasza:
Ha rámész a "ciklusaim"-ra, és ott rákattintasz a napra, amikor kezdődött, akkor fogod látni, hogy "ciklus hozzáadása". Próbáld meg!
2/8 anonim válasza:
Szia! A hőd ugrálásából és abból, hogy nem lehet egy alacsonyabb és egy magasabb fázist elkülöníteni, nagyjából azonos szerintem nem volt peteérésed, ezért ilyen hosszú a ciklusod. Tesztet csináltál?
3/8 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget,majd megpróbálom amit mondtál. A második válaszolónak: Már egy ideje nem csináltam tesztet és dokinál is csak múlt hónapban voltam, mivel pcos-sal vagyok kezelve.
2009. ápr. 3. 09:11
4/8 anonim válasza:
Szia! Én is PCOS vagyok, mivel kezelnek, UH-n voltál? mert szerintem tényleg nincs peteérésed!
második válaszoló
5/8 anonim válasza:
Reméljük az áprilisi hőd fent marad!
6/8 A kérdező kommentje:
Második válaszolónak: Jártam uh-ra,amikor szedette velem a doki a closty-t de nem nagy sikert hozott nálam, csak egy 18mm-es tüszőm volt. Jelenleg divinát, duphasztont és merckformint szedek. Most úgytűnik helyreáll a ciklusom, mivel magától jött meg a menzim, nem adott előtte semmit rá és most hogy voltam nála, azt mondta, hogy szedjem a divinát és a duphastont a menzi 14. napjától. most bízom benne hogy meg lesz az eredménye.
2009. ápr. 3. 09:20
7/8 anonim válasza:
Szia! Igen ezért írtam, hogy reméljük áprilisban fennmarad a hőd, az már kicsit biztatóbb mint az előző hónap. Nagyon drukkolok, hogy jó legyen ez a ciklusod! Biztatásképpen a kolléganőm úgy esett teherbe, hogy itt-ott volt mensije, és csodák csodája csak azt vette észre, hogy terhes!! Remélem nálad is ez lesz!
8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon bízom benne, köszi a biztatást :)
2009. ápr. 3. 09:27
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!