27-én kellett volna, hogy megjöjjön, de nem jött. Hála, de ma barna folyásom lett, ami kevés vérzésbe ment át. A vér se olyan igazi, olyan mint ha higitott lenne és már nincs is. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
azt gondoltam terhes vagyok mert nagyon szurkál a bal petefészkem,és fáj a fejem,álmos vagyok.a szurkálás most is megmaradt,viszont a csomo el mult a mellembe,de érzékenynek még mindig érzékeny.vettem tegnap tesztet, de nem merem megnézni.szerintetek lehet azért még babám?2008. febr. 29. 16:06
1/4 anonim válasza:
simán!!! :) nézd meg gyorsan azt a tesztet, két napja meg kellett volna jönnie!!! Már kimutatja, de ha biztosra akarsz menni akkor holnap reggel csináld meg! :)
Remélem összejött!!! ;)
24 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szerintem bármi lehet,én megcsinálnám azt a tesztet. Fontos lenne tudni,mi a helyzet.Hogyha pozitív a teszt és normális a ciklusod az kb 4 hetes terhességet jelent.Attól hogy van ez a probléma még nem feltétlenül jelent bajt. Ha az orvos megvizsgál már láthatja a petezsákot. Ha negatív a teszt akkor valószínű,,hogy nincs baba. Hogyha ennek ellenére ennyi volt a vérzés később vehetsz még egy tesztet.
Én nagyon szurkolok,hogy baba legyen!
3/4 A kérdező kommentje:
húú.hát akkor holnap reggel megnézem.lily tesztem van,az is kimutatja?most is megnéztem,már nincs vérzés, csak barna folyás.én a vér miatt aggotam.köszönöm a bíztatást.
2008. febr. 29. 16:29
4/4 anonim válasza:
Szia!Nekem 5 napig tartott a barna folyás nem gndoltam,hogy terhes vagyok,és az voltam már akkor is.Drukkolok neked.21 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!