Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat az, hogy az...

Előfordulhat az, hogy az ovulációs teszt (elvileg 99,9%) nem mutatja ki a peteérést?

Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 16:04
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
teszt vagy mikroszkóp??? a mikroszkópot használtam nekem az kimutatta. Sőt ha tehrhes lettem megmaradt a páfrány is :)
2008. febr. 29. 16:16
 2/5 A kérdező kommentje:
Tesztkazettát használtam és a 14., 15. napon sem mutatott ki semmit, sőt a Kontrollmező (C) is nagyon halvány.
2008. febr. 29. 21:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Ne lapődj meg,lehet,hogy nem akkor volt a peteérés. Én most használtam először ovu tesztet és én is azt gondoltam,biztos a 14-15. napon van,de csak a 16. nap lett halvány 2. csík,a 19.napon pedig a második csík sokkal erősebb lett,mint a másik,így tudtam,h akkor van. A tüneteket is észrevettem (átlátszó,kicsit nyúlós folyás). Kíváncsiságból csináltam a 21. napon is,akkor meg már csak a kontroll csík jelent meg. Szóval ne ijedj meg,több napon keresztül kell használni,azért van 5 a dobozban. Egyébként ha regsiztrálsz a ciklus.hu-n és beírogatod az elmúlt pár havi mensi adatokat,ott kiszámolják neke,mikor lesz a köv. peteérés. Én m,eglepődtem,milyen jól kiszámolják,mert már el is feledkeztem róla,h beírtam,mikor a p.é előtt egy nappal jött egy üzi,h másnap lesz.És tényleg,másnap az ovu. teszt pozitív lett.Remélem tudtam segíteni.
2008. márc. 1. 09:45
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszi a bíztatást és a segítséget, tényleg jól jön ilyenkor... Regisztáltam a ciklus.hu-n!
2008. márc. 1. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Előző hónapban 10. naptól csináltam tesztet 10 napon át, semmit nem mutatott ki. Ebben a ciklusban sikerült több tesztet kapnom, ezért naponta kétszer is néztem. 10. napon jelent meg halvány vonal a kontroll csík mellett, fokozatosan erősödött. 12. napon majdnem telejsen ugyanolyan erős volt, 13. napon délelőtt halványabb volt, délután pozitív lett, jóval erősebb lett a tesztcsík, mint a kontrollcsík. Ugyanezen a napon későn este pedig már halvány lett, negatív a teszt. 14. napon pedig alig látható lett a vonal. Szóval, ha csak egyszer teszteltem volna a 13. napon, akkor nem is láttam volna pozitív tesztet. Egy valami fontos, hogy tényleg nem szabad előtte sokat inni.
2008. dec. 3. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!