Vasárnap kellett volna megjönni a vérzésemnek, viszont kb 3 napja kevés barnás folyásom van. Most kezdett kicsit fájni a hasam. Eddíg fájtak a melleim, most már nem fáj. Lehet hogy mégsem vagyok terhes?
Figyelt kérdés
2008. febr. 29. 12:37
2/15 anonim válasza:
tisztelt hiszen annak már lassan egy hete, szerintem az érzékenyebbek már kimutatják Drukkolok
4/15 A kérdező kommentje:
de mindezek mellett még lehe, hogy babás vagyok?
2008. febr. 29. 13:14
5/15 anonim válasza:
Igen,de azért ne éld bele magad, de lehet a barnázás marad ,és nem jön meg rendesen, de az is lehet hogy ezután fog, sztem ezért tesztelj,és figyeld magad,szorítok:
7/15 anonim válasza:
igen a hőt kellene tudni, mert a 37 vagy feletti, akkor lehetsz babás.
8/15 A kérdező kommentje:
most is megmérhetem, vagy mindenképpen reggel kell?
2008. febr. 29. 13:53
9/15 anonim válasza:
A reggeli a mérvadó.
A múltkor én is megmértem napközben, majd másnap reggel is és 0,7 fok külömbség volt a kettő között
10/15 anonim válasza:
jobb a reggeli, de mondj most is egyet!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!