Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ez mitől lehet? Ötleteket,...

Ez mitől lehet? Ötleteket, tapasztalatokat várok.

Figyelt kérdés

Február 24.-én abbahagytam a fogamzásgátlót, 28-án meg is jött rendesen. Márc. 10-én volt pém, de 27-én újra meg jött, egy napot nagyon erősen, majd 2-t alig, szóval össz 3 napot mensizgettem 4-6 helyett, és erre ma bő fehérfolyásba vannak vércseppjeim=rózsaszín.

Mi a fene van?

2009. ápr. 2. 14:32
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
tisztul a szervezetet. fogigátló után 3-6 hónappal lesz stabil ciklusod. addig nem is nagyon érdemes pé-t meg egyéb dolgokat figyelgetni mert nem pontosak.
2009. ápr. 2. 14:47
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Szóval más is volt így?

Mi nem védekezünk azóta, hogy abbahagytam, mert az én dokim nem ajánlott kivárási időt.

Ez akkor biztos normális?

Gondolom, nem vagyok terhes, de akkor ez a vérezgetés ...

Ennyire megkavart a gyógyszer?!

Várom a további segítséget.

2009. ápr. 2. 14:50
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

sógornőm ugyanez. de más is az ismeretségi körömben. tartós fogigátló szedése után elvékonyodik a nyálkahárta ezért szoktak kis szünetet javasolni a dokik mert nem elég vastag a beágyazódáshoz. mondjuk minden orvos másképp gondolja és van aki a tabletta után egyből terhes de van akinek kell a szünet.

valószínű te a második csoportba tartozol.

(első)

2009. ápr. 2. 14:53
 4/8 anonim ***** válasza:
66%
Szia!Csinálj 1 tesztet,lehet +!Olvastam már itt,hogy fogitabletta mellett terhes lett!
2009. ápr. 2. 14:57
 5/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm.

Nem gondolnám, hogy terhes lennék, mert 27én egy napig nagyon erősen mensiztem.

Fölöslegesen nem akarok tesztet pazarolni. Csak nagyon ijesztő ez a pár csepp vér.

Örülnék még ötleteknek.

2009. ápr. 2. 15:00
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Sztem is hormonrendszred még nem állt egyensúlyba, és nem azért mert terhes lennél.
2009. ápr. 2. 15:00
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én decemberben hagytam abba a tabit, s minden hónapban meg is jött szépen, de nekem is csak pár napig tartott, s most felkerestem a nődokit, s 1mm-es méhnyálkahártyával rendelkeztem a 20. napon. Kaptam tapaszokat, amit a köv ciklus elején kell feltapasztanom 8 napig ... bízok a legjobbakban!

Szerintem nézesd meg te is a dokiddal. Nekem azt mondta, hogy a peteérés után a cilus második felében menjek.

2009. ápr. 2. 18:54
 8/8 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm. Ezt a hónapot megvárom, és ha semmi javulás, vagy baba, akkor megyek orvoshoz.
2009. ápr. 2. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!