Az ex epil terhességi teszt mennyire megbízható? (többi lent)
Figyelt kérdés
2db-os ex epil terhességi tesztet vettem kb. 700Ft. 3 hónapja hagytam abba a fog.gátlót.Utána 1. hónapnál késett 5 napot 2. hónapnál pontosan jött,semmi görcs. Most a tabi nélküli 3. hónapnál vagyok de már 7 napja késik. néha-néha fájdogál a hasam reggel-este de nem görcsöl. Védekezés nélkül megszakítással voltam együtt a párommal,tervezzük a babát ( de kicsit későbbre) de megtartanánk és örülnénk neki ha esetleg baba van a dologban. Összefoglalva 7 nap késés után ma reggel teszteltem ex epillel és negatív lett.2011. júl. 18. 17:19
1/5 anonim válasza:
Nekem mindig az igazat mutatta. Annyi, hogy amikor pozi volt, akkor nagyon-nagyon halvány volt a második csík, sok késés után is.
2/5 anonim válasza:
Szerintem nem megbízható.Kedden csinálltam azzal,nem mutatott semmit,de még csak halványat sem,tegnap pedig dm-essel próbálkoztam ami nagyon erősen két csíkot mutatott ki.Tehát én nem jó véleménnyel vagyok róla.
4/5 anonim válasza:
5/5 anonim válasza:
Én kismilliót ellőttem már, nekem egyszer lett pozitív, azóta is nő a pocim:)
Ráadásul mivel elszámoltam a mensim várható idejét, így később jöttem rá, hogy a 10. napon délutáni pisiből csináltam, már mutatta halványan de egyértelműen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!