Csak én látom? Kép csatolva. Írjátok elé a szokásos http : // kepfeltoltes.hu/view/110718/IMG_0677_www.kepfeltoltes.hu_. Jpg Az igazság, hogy nem 10 percen belül jött, hanem kb.25 perc
Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 08:25
11/36 anonim válasza:
8:32 vagyok
Ez X-epil teszt, nem? Mert abból a nega mindig ilyen!
12/36 A kérdező kommentje:
igen x-epil. De teszteltem már párszor ilyennel és soha nem volt rajta második csík, ráadásul rózsaszín...
2011. júl. 18. 08:41
13/36 anonim válasza:
Nekem mindig ilyen volt a nega...Aztán itt olvastam, hogy mennyire rossz ez a teszt, így vettem inkább corax-ot vagy gabriell-t. Szerintem vegyél valami normális tesztet és azzal próbáld meg holnap :)
14/36 anonim válasza:
Nekem kinagyítanom sem kell!:) Én látom a 2. csíkot!
15/36 A kérdező kommentje:
akkor ezek szerint nem odaképzelem csak :) ma mindenképpen veszek még teszteket, remélem erősödnek majd...
2011. júl. 18. 09:00
16/36 anonim válasza:
ott a csík.
én is teszteltem már ilyen teszttel és amikor nem voltam terhes, akkor hófehér volt a terhes mező, sehol csík. DE neked 2 csíkod van.én látom!
tesztelj és tutira erősödni fog!
halk gratula :)
2 kisfiú anyuja
17/36 anonim válasza:
én látom .
nagyon nagyon halvány.
próbáld meg 2 nap múlva akkor tuti erős lesz :)
18/36 anonim válasza:
Nekem is ilyenek voltak az első tesztjeim az előző terhességemnél! :) Hogy örülnék, ha megint ilyet tesztelhetnék. :)
Tesztelj 2 nap múlva reggel és tuti erősebb lesz. :) Ja, és ha veszel egy jobb tesztet (én a Corax Besure-ra esküszöm), az erősebben fogja mutatni. :)
19/36 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen az x-epil tesztem. Azóta 2,5 hónapos nagylány az okozója! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!