Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Enyhe inzulinrezisztanciával...

Enyhe inzulinrezisztanciával összejöhet spontán a baba?

Figyelt kérdés
Gyógyszert nem kaptam rá. Orvosi kontroll alatt nem állok, mert az első találkozás után eldöntöttem, hogy nem megyek vissza ahhoz az orvoshoz, és másik nem rendel nálunk. Panaszom nincsen, csak kíváncsiságból nézettem meg a terhelt vércukromat.
2009. ápr. 2. 09:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Szia!Gyógyszer sajnos nem jó a terhesség alatt,inkább át kell állni sajnos inzulinra!Lehetsz terhes,de el is vetélhetsz vagy rosszul fejlődik a baba.Én inzus cukorbeteg vagyok,a 4.gyerekem úgy fogant meg,hogy inzu mellett is 16-17-es cukraim voltak!Szerencsém volt nem lett baja,most lesz 3 éves!Ha a dokid nem jó,akkor érdemes felkeresni másikat,akár maszek alapon is a babád és a magad egészsége érdekében.A cukor nem játék!
2009. ápr. 2. 12:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!