Négy napja késik a mensim, tegnap reggeli teszt negatív lett (Lili). De a tünetek megvannak. Még reménykedhetünk, hogy mégis baba van?
Figyelt kérdés
2 hete hányingerem van, volt folyásom,aztán meg száraz voltam. A melleim bele-belenyilalnak, a melbimbóim sötétebbek és másabbak, gyakran viszketnek. Több napig nagyon keserű ízt éreztem a számban. Folyton úgy érzem,hogy pisilnem kell(fél óránkánt megyek is) felfázva nem vagyok(még soha nem is voltam). A ciklusaim általában 30 naposak,most vagyok a 34.napon. Tegnap azt hittem,hogy megjött,de csak egy kis körömnyi halvány rózsaszínes csík volt a tisztaságin. Aztán semmi. Este együtt voltunk és utána is csak iszonyú halványan látszodott valami kis rózsaszín mikor mosdón voltam(bocsánat a részletekért).Most teljesen tiszta zselés szerű folyásom van. Ti mire gondolnátok a helyemben?2009. ápr. 2. 09:38
1/6 anonim válasza:
Szia! A tüneteid, és főleg a mensi késése nagyon jó jel! Azt írod, nem nagyon szokott késni, így lassan, szombat-vasárnap felé tesztelhetnél!:) Bár a folyásod esetleg jelenthet mást is, nekem speciel a mensi előtt vízszerű tiszta átlátszó folyásom szokott lenni. Első babára vártok? Egyébként én mára nem várom, remélem a legjobbakat magunknak!:)
2/6 anonim válasza:
Szia nekem is 30 napra kellett volna megjönnie és 3 napja késik. Ma teszteltem negatív lett. :-(
Nem érzek semmi különöset csak azt, hogy nincsenek menzi tüneteim (mellfeszülés, idegesség, depi, hőhullám stb.) Bár nem merek reménykedni, a dokim azt mondta még várjak pár napot és ha hétfőn sem jön meg utána teszteljek.
Lehet, hogy terhes vagy esély meg van rá, de ilyen sok tünet nem jelentkezik ennyire korán. Nem lehet, hogy nagyon akarod? Mennyi ideje próbálkoztok? Mi kb. fél éve.
Hődet méred? Ovu teszt? Szedsz valamit? Hány éves vagy?
Bocs a sok kérdésért.
3/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok! 4 hónapja próbálkozunk, és 26 éves vagyok, 5 éve vagyunk együtt párommal. Igen már nagyobn szeretnénk babát. Egyenlőre nem mértem a hőmet,meg nem is használtam ovu tesztet,csak a testemre figyeltem. Folsavat szedekk meg e-vitamint.
2009. ápr. 2. 09:57
4/6 anonim válasza:
szia!nekem 15napja késik!a 4napon teszteltem egy negát.de még nem adom fel mert lehet hamar teszteltem én mostmár megvárom a három hét késést és csak akkor tesztelek.úgyhogy még simán lehet baba a dologban.remélem mind a hármunknak pozi lessz!:)
5/6 A kérdező kommentje:
Nektek is mióta meg kéne jönnie(nekem szombat óta) olyan érzésetek van minta meglenne,és bocsánat a kifejezésért,de "ömlenétek"? És közben meg nincs semmi. A fájdalom is megvan,de mondjuk kicsivel enyhébban mint szokott.
2009. ápr. 2. 12:05
6/6 A kérdező kommentje:
Sajnos 4 nap késés után tegnap este megjött:(
2009. ápr. 3. 12:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!