Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogy lehet, hogy két nappal...

Hogy lehet, hogy két nappal ezelőtt délután pozitiv lett a teszt, ma reggel pedig negatív?

Figyelt kérdés

Ugyanaz a teszt (Clearblue) volt. Lehet, hogy a pozi téves volt? Ma van a 28-ik napom, 13-14-ik napon volt ovuláció.

Szerintetek? Fontos lenne azért tudni, mert Duphaston kell szednem a korábbi (2) vetélések miatt, amit 2 napja el is kezdtem az utsítás szerint szedni. Volt már valaki így?

2009. ápr. 2. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
A megtermékenyült petesejtek feléből se lesz gyerek. Lehet, hogy elindult valami, ami aztán megszakadt. Ez nagyon gyakori.
2009. ápr. 2. 07:57
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia

írtad hogy volt vetélésed .

Nekem tegnap már késett 3 napja és -lett a teszt és hajnalban arra keltem hogy borzalmasan görcsölök és kimentem a wc-re és temérdek vér ömlött ki belőlem utána nem jutottam be az ágyba mert elájultam és hányinger.ezt így játszottuk reggel 6.De ilyen görcseim még sosem voltak:((meg ennyi vér egyszerre:(ez vetélés lehetett?ne haragudj hogy téged nyaggatlak ezzel de írtam és még nem válaszoltak nekem meg még mindig hányinger de görcs az már nincs!Szerinted szóljak a dokimnak?tényleg ne haragudj de nagyon megijedtem így még sosem szenvedtem:((

kérlek írd már meg ha tudsz segíteni

2009. ápr. 2. 08:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
nem a kérdező vagyok, de ilyen esetben mindenképp érdemes felhívnod a dokid, mert ez nem normális!
2009. ápr. 2. 08:16
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem már több mint egy hete késik, hol negatívak a tesztjeim , hol halványan pozitívak... nekem is elegem van. Szerintem ez a hormonoktól függ , várj még pár napot.
2009. ápr. 2. 08:19
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
En az elso valaszadoval ertek egyet foleg ha ugyan az a tipusu teszt volt. De azert ne add fel a remenyt mert mi sem tudunk biztosat mondani csak tippelni. Varj meg ket napot es a harmadik napon ismet probald meg reggeli vizeletbol. Ha szinten negativ lesz akkor sajnos ugy van ahogy az elso valaszado irta. Nem tudom mennyire engedi meg az idod de bemehetsz a korhazba egy laborba vertesztet kerni mert abbol ki tudjak mutatni pontosan a hcg ertekeket de szerintem arra is kell varnod egy kis idot mire meglesz az eredmeny.
2009. ápr. 2. 08:29
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező vagyok .

felhívom mindenféleképpen köszi

2009. ápr. 2. 08:29
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm lányok!

Akkor még várok, remélem nem jön meg...

2009. ápr. 2. 08:42
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Hát nem is tudom! nekem is kezd elegem lenni, vagyis kezdek besokallni!

2-3 napja kellett volna megjönnie és semmi! A tesztek negativak! habár volt olyan amire rámondhattam volna hogy van rajta halvány pozis csík, de lehet hogy már csak beképzeltem... :( Volt mensis hasfájásom pár napig de elmúlott! volt krémes folyásom is, de már az sincs! két napja semmilyen folyásom sincs! a hőm csökkent 2-3 tizedet! Szóval én ezt végképp nem értem!

2009. ápr. 2. 08:47
 9/9 anonim ***** válasza:

2.-nak: Ez vetélés. :( Tapasztalat! :( Viszont a dokidnak mutatsd meg magad, nehogy bent maradjon valami...

Kérdezőnek: A Clearblue-ról én ilyet még nem hallottam, de szerintem menj el vérvételre, hogy nézzenek hcg-t vérből, a vetélések miatt ez most fontos, ne várj ilyen pisis tesztekre, azok lehetnek hibásak, vagy te ittál többet, hígabb pisi, stb, bármi befolyásolhatja...!

2009. ápr. 2. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!