Hogy lehet, hogy két nappal ezelőtt délután pozitiv lett a teszt, ma reggel pedig negatív?
Ugyanaz a teszt (Clearblue) volt. Lehet, hogy a pozi téves volt? Ma van a 28-ik napom, 13-14-ik napon volt ovuláció.
Szerintetek? Fontos lenne azért tudni, mert Duphaston kell szednem a korábbi (2) vetélések miatt, amit 2 napja el is kezdtem az utsítás szerint szedni. Volt már valaki így?
Szia
írtad hogy volt vetélésed .
Nekem tegnap már késett 3 napja és -lett a teszt és hajnalban arra keltem hogy borzalmasan görcsölök és kimentem a wc-re és temérdek vér ömlött ki belőlem utána nem jutottam be az ágyba mert elájultam és hányinger.ezt így játszottuk reggel 6.De ilyen görcseim még sosem voltak:((meg ennyi vér egyszerre:(ez vetélés lehetett?ne haragudj hogy téged nyaggatlak ezzel de írtam és még nem válaszoltak nekem meg még mindig hányinger de görcs az már nincs!Szerinted szóljak a dokimnak?tényleg ne haragudj de nagyon megijedtem így még sosem szenvedtem:((
kérlek írd már meg ha tudsz segíteni
A kérdező vagyok .
felhívom mindenféleképpen köszi
Köszönöm lányok!
Akkor még várok, remélem nem jön meg...
Szia!
Hát nem is tudom! nekem is kezd elegem lenni, vagyis kezdek besokallni!
2-3 napja kellett volna megjönnie és semmi! A tesztek negativak! habár volt olyan amire rámondhattam volna hogy van rajta halvány pozis csík, de lehet hogy már csak beképzeltem... :( Volt mensis hasfájásom pár napig de elmúlott! volt krémes folyásom is, de már az sincs! két napja semmilyen folyásom sincs! a hőm csökkent 2-3 tizedet! Szóval én ezt végképp nem értem!
2.-nak: Ez vetélés. :( Tapasztalat! :( Viszont a dokidnak mutatsd meg magad, nehogy bent maradjon valami...
Kérdezőnek: A Clearblue-ról én ilyet még nem hallottam, de szerintem menj el vérvételre, hogy nézzenek hcg-t vérből, a vetélések miatt ez most fontos, ne várj ilyen pisis tesztekre, azok lehetnek hibásak, vagy te ittál többet, hígabb pisi, stb, bármi befolyásolhatja...!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!