Megnéznétek nekem ezt a görbét? Én már nem értem mitől van ez az összevisszaság.
Ma voltam dokinál egy 17 és egy 15 mm tüszőm van , tegnap elött éjjel és tegnap nagyon rosszul voltam nem aludtam szinte semmit és hánytam lehet attól ilyen a görbém mert beteg voltam vagy mitől ugrott meg ilyen hirtelen.
Ha ma 17mm a tüszőm (14.napon vagyok) akkor mikor reped meg?
Mikor legyünk sokat együtt?
Szia.
A ciklusaim mindig 28 naposak és sajna azt nem tudom hogy milyen vastag a méhnyálkahártyám mert a hülye dokim azt mondta az nem lényeg és úgy berágtam rá hogy többet nem is megyek hozzá úgyhogy sajna nem tudom milyen vastag.
Látszik a diagrammon h 28 naposak a ciklusai.
Elvileg most kellene ovulálj,de tudod,h betegség esetén a szervezeted elodázza a pé.-t
Most legyetek sokat együtt:ma,holnap,holnapután.
Köszönöm szépen a tanácsot és megfogadom , ez a 3. évünk holnap kezdünk meddőségibe remélem nem jutunk el a beültetésig , mert már sokat csalódtam és jó lenne már egy kis lurkó.
Megfogadom a tanácsotokat és együtt leszünk sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!