Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi teszt fajták a...

Terhességi teszt fajták a gyógyszertárból?

Figyelt kérdés

Mennyibe kerül egy terhességi teszt a gyógyszertárakban, patikákban?

Érdemes két fajtát is venni a biztos eredmény érdekében?

És mit kell vele tenni, hogy kimutassa az eredményt? Vagy mindegyiknek más a módszere/másképp kell használni?

Gondolom, hogy le van írva a használati tájékoztatón, csakmég soha ne mvolt ilyenem, ezért kérdezem.

Köszönöm

2009. ápr. 1. 17:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
pontosan, kicsit megerolteted a kobakodat e rajossz, hogy rajta lesz a tajekoztaton, hogy hogyan kell hasznalni, le is lesz rajzolva. Az arak 500-2000 ft-ig barmennyi lehet, bemesz, elmondod, mit akarsz es majd megmondjak, milyen van es mennyibe kerul, igen , jobb ha 2-ot veszel, de csak akkor ha mar legalabb 2 het eltelt az aktus ota.
2009. ápr. 1. 17:42
 2/3 anonim ***** válasza:

Én most vettem egy 10es érzékenységűt, az egyik alma patikából, 525 Ft és Valentina a neve!

De egyébként a gabrielt ajánlom még az pedig 700 Ft körül van!

Használati utasitás mindegyikhez van, elég részletes és teljesen érthető!

2009. ápr. 1. 20:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Én nagy tesztfogyasztó vagyok, a kedvenceim a rossmanos easy pregnancy és a gyógszertáras after 3 gabriell plus. Olyan 700-1000 forint körül vannak.
2009. ápr. 2. 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!