Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Még 7 nap van a mensimig, de...

Még 7 nap van a mensimig, de folyamatosan fáj a baloldalamon a hasam. Lehet még terhesség?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Még 7 nap van a mensimig, de folyamatona fáj a baloldalamon a hasam.Most nem tudom ,hogy az a petefészkem e vagy a méhem, de néha elég kellemetlen.

viszont a hőm minden áldott reggel 36,3.Se több se kevesebb.(hőmérőmben már cseréltem elemet is, mert nem értettem miért ilyen alacsony a hőm, de azóta is 36,3)

Peteérésem tuti volt már és volt is szex azokon a napokon.

Így is utalhatnak ezek a fájdalmak terhességre?Vagy még korai lenne?A hőmből ítélve mensit várok...sajnos.:(

2008. febr. 28. 18:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a tünet kevés még ahhoz, hogy babára gondolj, a hasfájás lehet a közelgő mensi jele is, amúgy is várd meg, hogy egyáltalán megjön-e, utána érdemes ezen rágódni!
2008. febr. 28. 19:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Én is hasonló cipőben járok, csak a hőm 36,8 és 37,1 között ingázik. A furcsa csak az hogy már jó pár éve mensizek de ezt az érzést csak a mensi előtt 2 nappal vagy előfordult hogy csak aznap éreztem. Most meg 10 nappal előtte . Bele nem élem magam minden esetre érdekes.
2008. febr. 29. 06:40
 3/5 A kérdező kommentje:

na ma védre felment a hőm 36,5 re......ez csoda a 36,3 hoz képest:)))))

Mehetne még feljebb

2008. febr. 29. 10:11
 4/5 anonim ***** válasza:
HA MÉG 7 NAP VAN A MENSIIG, AKKOR AZ AZT JELENTI, HOGY A CIKLUSOD MÁSODIK FELÉBEN VAGY! HONNAN TUDOD, HOGY VOLT PÉ-D? MERT AKKOR MEG SZOKOTT ONNANTÓL KEZDVE EMELKEDNI A HŐ. JA ÉS HASZNÁLJ HIGANYOST, MERT A DIGITÁLIS CSAL LEFELÉ EGY PÁR TIZEDT FOKOT. ÉN IS A CIKLUS MÁSODIK FELÉBEN VAGYOK, DE A HŐM 36,9 ÉS VASÁRNAP NEM KELLENE MEGJÖNNIE:)) DRUKKOLOK
2008. febr. 29. 11:30
 5/5 A kérdező kommentje:

onnan, hogy mérem a hőmet...már csak 4 nap van mensiig és már felment 36,5 re...

eddíg pé kor leesett 35,8 ra, majd után felment 36,5 re aztán rögtön le is esett 36,3 ra...ez tartott eddíg, folyamatosan 36,3 volt, de most már felment 36,5-re

bár sztem ez a babához igen kevés még...a 36,5 :(:(

Vagy van rá esély, hogy 36,5 tel babás lennék???

2008. márc. 1. 08:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!