Terhes tüneteim vannak nem merek tesztelni, mert nem lehetek terhes, márc. 20 volt mensim 3napos inkább csak barnáztam szinte minden tünet megvan, lehet mégis?
Figyelt kérdés
Ha valaki volt hasonlo helyzetbe segitsen!!!!!!!!!!!!2009. ápr. 1. 16:00
1/5 anonim válasza:
Hogyhogy nem mersz tesztelni? Ezt nem értem... Ha terhes vagy, akkor minél előbb tudnod kell róla, hogy dönthess róla, ha meg nem, akkor fölöslegesen idegeskedsz... Tesztelj!!!!! Vagy hogy érted, hogy "nem lehetsz" terhes?
2/5 anonim válasza:
Ha az utolsó mensid alatt csak barnáztál, akkor könnyen lehet, hogy az előző hónapban estél teherbe, az előző ciklus alatt. Egy teszt meg tud erősíteni.
3/5 A kérdező kommentje:
Úgy értem hogy nem lehetek mert mensiztem igaz nem olyan mint szokott inkább barnáztam babát szeretnék de csalodtam és nem merek tesztelni azért kérdeztem hátha valaki volt hasonló helyzetben,és babás volt.
2009. ápr. 1. 16:27
4/5 anonim válasza:
Ha a mensid nem tartott annyi ideig mint szokott és nem piros vér jött, hanem kevesebb mennyiségű barna, ráadásul még tüneteket is érzel, akkor csalódás ide vagy oda, tesztelj!
Nemhiába válaszoltam a kérdésedre, a terhességem alatt a 4. és 8. héten is 2 napig barnáztam. Az első alkalommal nem is volt elég egy napra egy normál betét, de csak barna jött.
2. válaszoló
5/5 anonim válasza:
Szia! Nekem is így volt. Én is azt hittem nem vagyok terhes, mert megjött, de nekem is csak 3 napig tartott és nem volt erős. Utána rosszul lettem. Pár héttel később teszteltem és + lett. Elmentem dokihoz és már 7-8 hetes terhes voltam. :)
Szerintem is tesztelj! Így vagy úgy, de megszünik az idegesség. Ha baba van dologban, neki úgysem jó, ha idegeskedsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!