Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Teherbe tudok esni, ha több a...

Teherbe tudok esni, ha több a férfi hormonom, mint a norális?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 14:39
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Sogórnőm évekig nem tudott emiatt teherbeesni. aztán végül feladták,de nem védekeztek,mert biztos voltak benne hogy nem lehet baba. Azóta van egy 8hetes babyjük :))) Ennyit erről.
2009. ápr. 1. 15:20
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Endokrinológiai vizsgálat után kezelni lehet a magas tesztoszteron szintet.22 hetes...
2009. ápr. 1. 15:32
 3/4 anonim ***** válasza:
100%

Így van, amíg magas a tesztoszteron, addig vajmi kevés az esély arra, hogy baba legyen. S bizony ezt kezelni kell ... nekem is volt vele problémám, de még most sincs baba, pedig már a határértéken belül vagyok ... csak az a baj, hogy ez egy nagyon összetett dolog, s nem elég ezt az egy hormont figyelembe venni ... nálam mindent beállítottak, s most ciklusépítés kezdődik, nagyon bízom a tapaszokban, s most már talán helyrejön minden. Ezzel csak azt akartam mondani, hogy menj dokihoz minél hamarabb, mert azért kell a szervezetnek jópár hónap, hogy helyreálljon!

Sok sikert!

2009. ápr. 1. 16:55
 4/4 A kérdező kommentje:
3 éve orvostól orvosig járok és egyik sem tud segiteni. Csak találgatnak, mi a bajom. Közben már 34 éves vagyok, elkeseredett és ideges. Mindegyik azt tanácsolja, hogy szedjek fogamzásgátlót vagy essek teherbe. És az egész akkor kezdődött, amikor 3 évvel ezelőtt abbahagytam a fogamzásgátlót.
2009. ápr. 2. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!