Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az ovu teszt mikor mutat...

Az ovu teszt mikor mutat páfrányosat?

Figyelt kérdés
Mikor mutat páfrányt,ha érik a pete a tüszőbe,vagy ha megreped a tüsző,vagy ha a pete már kiszabadult? Tudja valaki pontosan?
2008. febr. 28. 16:07
 1/3 anonim ***** válasza:
nincs leírva a használati útmutatóba?
2008. febr. 28. 16:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Úgy kaptam a barátnőmtől de papírt nem adott hozzá sajnos
2008. febr. 28. 16:26
 3/3 anonim ***** válasza:

A használati útmutató szerint a peteérés (tüszőrepedés) előtt 3-4 nappal kezd el páfrányosodni és utána 2-3 napig marad olyan.

Azért megjegyezném, hogy ez sajnos nem mindig egyértelmű, egy ciklus alatt nekem volt, hogy többször is mutatott páfrányosat 1-2 napig, pedig reggel csináltam, fogmosás előtt, ahogy elvileg kell.

Ennél biztosabb az ovulációs teszt, ott egyszerűbb eldönteni, hogy ma van az a bizonyos nap, vagy sem.

Nekem legalábbis ez vált be.

2008. febr. 28. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!