Laparoszkópiás műtét után mennyi idővel lehet már próbálkozni? Mennyi idővel utánna jön meg a mensi? Kinek mikor jött utánna össze? Ja, és a felépülés mennyi ideig tart (csak mert fizikai munkát végzek)?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 1. 08:29
1/6 anonim válasza:
Megkérdezhetem, miért van szükség a műtétre?
2/6 A kérdező kommentje:
PCOS vagyok, rengeteg tüszővel, melyek nem érnek meg, mensim sincs... Babát szeretnénk.
2009. ápr. 1. 08:38
3/6 anonim válasza:
Nekem volt laporoszkópiás műtétem,mert el voltak záródva a petevezetőim,és cisztáim is voltak.Úgy emlékszem 1-2 héten belül már lehetett szexuális életet élni.Én két hétig voltam otthon,de szerintem addig maradj otthon amíg jónak látod.A menszesznek a műtét után rendes időre kell megjönnie,a ciklus hosszától függően.Tehát a műtét a 0.nap,ha jól emlékszem.Nekünk a műtét után inszeminációt csináltak,és az másodikra sikerült is!sok szerencsét kívánok!Amúgy a doki mindent el fog mondani,de ha nem túl bőbeszédű akkor kérdezz nyugodtan!
4/6 anonim válasza:
Nekünk 6 hét után lehetett próbálkozni.Méhenkívüli terhesség miatt volt laparoszkópiám. A mensi is megjött 1 hónapon belül. Én úgy vettem észre hogy a sebek gyorsan begyógyultak, nem volt vészes. Én is 2 hétig voltam tp-en.
5/6 anonim válasza:
Nekem is volt laparoszkópiám, cisztát kellett kivenni. A menstruációm nem késett, sőt azóta 4 ciklusom volt, és egy kicsit le is rövidült (2nappal). Én 4 hetet voltam otthon, utána kezdtünk el próbálkozni.Bár a kórházban hallottam, hogy volt olyan aki a 4 hetes kontrollra már babásan ment! :-) Fizikai munkánál jól meg kell gondolni, hogy mikor mész vissza dolgozni!
6/6 anonim válasza:
Első vagyok. Sorstársak vagyunk, Nekem pont 2 éve volt ugyanígy PCO miatt lapar műtétem. A 3. napon már haza is engedtek. Nem akarlak elkeseríteni, de Én nagyon rosszul voltam utána, nagyon fájt a hasam. A doki Nekem azt mondta, hogy nem kell várni,nyugodtan próbálkozhatunk, és próbálkoztunk is csak sajnos még mindig nem jött össze a baba. Tehát műtét után kb. 1 héttel már szeretkeztünk mindenféle védekezés nélkül. A mensim pont 1 hónap múlva jelentkezett, és azóta 30-33 napra be is állt a ciklusom. Én már 1 hét múlva sajnos mentem dolgozni, igaz Én irodai munkát végzek. De a felépülésre az orvos 3 hetet mondott. Szóval Mi még azóta is próbálkozunk, sajnos. Egy hónap múlva megyünk a Budai Meddőségibe. Neked melyik kórházban csinálják a műtétet? De a doki tényleg mindent elmond majd Neked. Ha van még kérdésed, szívesen válaszolok. Egyébként mélyaltatásban végzik az egész műtétet. Sok sikert, remlem Neked nagyobb sikered lesz, mint Nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!