Ha valakinek fel szivodik a magzat 6 hetes terhesen kb és nincs szükságe mütéti beavatkozásra akkor mennyi idö kell ahoz hogy ujbol teherbe tudjon esni?
Figyelt kérdés
tegnap voltam dokinál sajna a doki nem látott ,már semmit. el küldött laborban negativ a teszt is.ma el kezdtem vérezni is de ki számoltam a naptárbol hogy a menszeszemnek is holnap kéne meg jönnie. hogy valoszimü ez az mert nem darabos vérzés.2009. márc. 31. 18:29
1/5 anonim válasza:
Nagyon sajnálom! Szerintem ez egy olyan kérdés, amit orvos tud biztonsággal megmondani.
2/5 anonim válasza:
Hát szerintem ilyen esetben elég 1 rendes menzit megvárni,azt lehet próbálkozni!Kellene szedned az elevitet vagy valamilyen vitamint!A második babóhoz több szerencsét kivánok!
3/5 anonim válasza:
szia nekem tavaly volt, csak nekem 10hetesen nekem azóta sajna nem sikerüt bár semmi problémánk nincs 3-4hó amit érdemes kivárni az ujra probálkozáshoz addig 1 kicsit egézszégesebben táplálkozatok és szedj valami vitamint.
Sajnálom együtt érzek veled.
4/5 anonim válasza:
Szia, nekem 5 hetesen volt vetélésem, művi beavatkozásra nem volt szükség és a dokim azt javasolta, várjunk meg 2 spontán menstruációt és ha azok normál vérzésnek tűnnek, akkor utána próbálkozhatunk.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ha most mensizel akkor ezen kivul meg egy mensit varj meg, hogy jol kicserelodjon a mehnyalkahartyad, mert lehet nem volt eleg 'jo minosegu'. Ket mensi utan szepen letisztul, kicserelodik es meglatod jonni fog utanna a baba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!