Ez babás görbe? Vasárnap kellett volna megjönnie, de nem jött fehér testápoló szerű folyásom van.
2009. márc. 31. 17:18
1/15 anonim válasza:
Gratulálok! :-))) Szép, háromfázisos görbe, nagyon úgy néz ki, baba van!
2/15 anonim válasza:
szia.
szép a görbéd de ne éld bele magad csak azért irom mert én is igy voltam , 100% trifázisos görbém volt , minden más is mefelelő volt mégsem lettem babós , pedig tutira vettem hogy az vok.
szerintem tezsztelj és ha poz gratula.
3/15 A kérdező kommentje:
vasárnap teszteltem és nega lett. mikro teszteljek ujra hogy tutit mutasson ha nega ha pozi?
2009. márc. 31. 17:24
4/15 anonim válasza:
Szerintem ha vasárnap teszteltél,akkor tesztelhetsz szerdán, de az talán még jobb hogyha péntekig bírod és akkor tesztelsz.Régóta próbálkoztok?Majd írd meg az eredményt!szorítok
5/15 A kérdező kommentje:
ez az első hónap
2009. márc. 31. 17:29
6/15 anonim válasza:
Hogy lehet 16napig pozitiv az ovuteszted?
7/15 A kérdező kommentje:
Hát ez az
2009. márc. 31. 17:58
8/15 anonim válasza:
mindennap csináltál terhességi tesztet? minek?
9/15 anonim válasza:
előző vagyok: csak érdeklődésből kérdem mielőtt még félreértenéd!
10/15 A kérdező kommentje:
ne mindennap csak 2 teszt közöttit is beirtam ugyanolyanra
2009. márc. 31. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!