Lehetséges hogy x-epil teszt nem mutatja ki a terhességet, mást teszt igen? Mi a véleményetek erről a tesztről? Megbízható?
nem mindegyik teszt mutatja ki az első időszakban!!!!!!!!!
én is próbáltam egy hasonló minőségűt, drogériban vsároltat és nagyon rossz :(
próbálj több fajtát!!! ha később próbálkozol akkor nagyobb a valószínűsége h mindegyik kimutatja.
Egy teszt, soha nem lehet rossz!!!!!!! Nem a "rosszaságán" múlik, hanem, hogy milyen érzékenységű, tehát-- 10-es, vagy 20-as, vagy 25ös.
Ha egy 25-össel tesztelt kisterhesen, valóban lehetséges, hogy nem mutatja ki a terhességet, mert NINCS annyi hcg a szervezetedben.
10:11-es, örülök hogy Neked nincs rossz tapasztalatod a tesztekkel, de ezzel nem mindenki van így... igenis van olyan hogy a teszt rossz! Pl szellemcsíkos, nekem volt már az sajnos, és itt mindenki azt írta hogy pozi...
A másik pedig hogy az X-epil igenis minimum halványabban mutatja mint más 25-ös tesztek... akkor szerintem olyan is elképzelhető, hogy amíg más 25-ös tesztek halványan már mutatják az X-epil még mindig nega...
31 hetes km
Kedves kérdező!
Megcsináltad a tesztet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!