Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mennyi az esélye a teherbeesés...

Mennyi az esélye a teherbeesésnek?

Figyelt kérdés
21 éves lány vagyok. Gumióvszerrel védekeztem legutóbbi szeretkezésem során. Sajnos elszakadt a gumi, és telibe talált. Rögtön elmentem esemény utáni tablettáért, be is szedtem. (Most először szedtem ilyet.) Ez pénteken történt. Ha pár nap múlva csináltatok tesztet, már ad biztos eredményt? Hallottam, hogy ez a sürgősségi tabletta megviseli az embert, hogy egy havi fogamzásgátló adagnak felel meg...Én semmi változást nem tapasztaltam eddig. Ez nem jelentheti azt ugye, hogy teherbe estem, hogy nem hatott a gyógyszer? Köszi a válaszokat.
2009. márc. 31. 16:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Nem lehetsz terhes, ha időben bevetted a tabit, illetve nagyon nagyon nagyon kicsi az esélye. A teszttel várj kb 2 hetet, az aktushoz képest, úgy mutathat leghamarabb pontos eredményt. De nyugi! :-)
2009. márc. 31. 16:31
 2/6 anonim ***** válasza:
szia attol a tablettátol vérezni fog. nem a teherbeesést akadályozza meg hanem azt hogy megtapadjon a baba, kivérzed és kész, görcsökkel jár. ha nem jön meg töle és egyébként sem, vegyél tesztet, de semmiképpen ne vegyél be még egy tablettát, nagyon erös.. amugy a ciklusod melyik napján voltatok együtt?
2009. márc. 31. 16:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Az esemény utáni tabit max. 72 órával az együttlét után lehet bevenni, tehát minél előbb , annál jobb. Szerintem nem lettál terhes, de a hatásaira számitani kell: erős görcsölés , vérfolyam. Ha csúnyán kell írni ez egy kegyes "terhességmegszakitás"(olyan értelemben , hogy az esetlegesen megfogant petesejtet nem engedi beágyazódni) , de inkább ez , mint más dolog...

Terhességi tesztet egyébként együttlét után min. 2-3 hét után érdemes végezni.

2009. márc. 31. 18:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigieket!

23-án múlt el a menstruációm, és 27-én történt ez az eset.

Peteérésem akkor elvileg nem volt,nem?

2009. márc. 31. 19:27
 5/6 anonim ***** válasza:
szia elvileg nem volt, de nem tom héány naposak a ciklusaid mert a 14, nap körül van pé. és azt se hogy hány napig vérztél de ha mondjuk 5 napig az 18-tol 27-igy az 11 nap, éppen lehetett pé. de szerintem koari.. bevetted a tablettát?
2009. ápr. 1. 16:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Bevettem,igen. Délután 3-kor történt az akció..és este fél 10-kor vettem be.
2009. ápr. 1. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!