16-an kellett volna, hogy megjojjon, de nem jott meg, ma meg folyt nalam valami barnas veres valami de meg nem sok. Ez most mit jelent beteg lettem vagy valami gond van?
Szia!
Először is mindenképpen csinálj egy tesztet, és aztán az eredménytől függetlenül menj el nőgyógyászhoz. Ha pozitív a teszt akkor minnél hamarabb érdemes megvizsgálni hogy minden rendben van-e veled és a babával, ha pedig negatív akkor téged kell gyógyítani.
Nekem hasonló tüneteim voltak és sajnos gyulladt méhszájsebem alakult ki. Meg kellett műteni. (pedig még nem is szültem, azt mondják azoknál a nőknél gyakrabban alakul ki ez a "betegség") A dokim azt mondta hogy egy "szimpla" felfázásból amit a saját butaságomból nem kezeltettem maradhatattak vissza baktériumok és azok okozták a gyulladást!
Egyébként nem tudom hogy hasznánlsz-e irrigátort?! Az én orvosom azt kifejezetten megtiltotta hogy használjam, mert az is okozhat ilyen tüneteket!
Mindenképpen konzultálj a nőgyógyászoddal a te érdekedben!
Szia!
Egyszerű a dolog. Teszt. Lehet, hogy feleslegesnek érzed, de már vannak nem méregdrága "jelzők" is, amik pontosak ennyi idő után. Én tervezetten estem teherbe , és ugyanez volt, hogy kimaradt és rá egy idő múlva egy napig pecsételtem. A teszt nem felesleges :) nődokihoz én nem rohannék , ha netalán talán terhes vagy, ne nyúlkáljon sehova , ilyenkor "bajt" okozhat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!