Nézzétek meg milyen a görbém?
Figyelt kérdés
Lehetett tüszőrepedésem?Lehet valami hormonproblémám ami a görbémből látszik?Sajna nem tudtunk együttlenni félidőbe.Bocsi,tudom már párszor feltettem a görbémet! [link] 2009. márc. 31. 14:31
1/7 anonim válasza:
Én nem vagyok nagy görbeszakértő, de azt biztos hogy nekem a pé utáni napon reggel 6 tizedet ugrott.Állítólag az naon jó.Hát hogy neked volt e szerintem elképzelhető, de ha régebb óta próbálkoztok mutasd meg egy nőgyógyásznak hátha mond rá valami biztatót.Vagy a [link] Leo értékeli a görbéket ott talán segítséget kapsz.Én tegnap küldtem el remélem még értékel most is és biztatót mond az enyémre is.Sok sikert!!!
2/7 anonim válasza:
Nem vagyok egy nagy görbeszakértő, de tüszőrepedésed biztos hogy volt, tehát minden esélyetek meglenne most, ha lenne 18-as karika:(
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Az utolsotol kérdezem hogy miből gondolod hogy volt tüszőrepedésem?A mult havi görbém az szép volt,magasra ment a hőm, és mégse volt Baba.Sajna már 10 honapja probálkozunk:(
2009. márc. 31. 17:59
4/7 A kérdező kommentje:
Hogy kell a Leonak elküldenem a görbémet?Be kell oda jelentkezni?Köszi
2009. márc. 31. 18:01
5/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam.Köszi
2009. márc. 31. 18:02
6/7 anonim válasza:
Sok görbét nézegettem már. Nekem is van pém és tüszőrepedésem is, mégsem jött még össze a baba. 14 hónapja. Pedig egészségesek vagyunk, és van már egy nagylányom is.
7/7 A kérdező kommentje:
Köszi.Sok sikert a Babához mindannyiunknak!
2009. ápr. 1. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!