Lehetséges hogy van peteérésem ha sokszor a 36. napon jön meg?
Figyelt kérdés
minden hónapban megjön,csak az a baj,hogy sokszor a 40.napon jön meg a menzim. egyszer 2hetet késett és kiderült,hogy ciszta. a nőgyógyász azt mondta,hogy van peteérésem,és nincsen semmi bajom. akkor miért jön meg sokszor a 41. napon? talán ilyen sokszor van cisztám?2008. febr. 28. 01:25
1/3 anonim válasza:
A ciszta fel tudja tartani a mensid,de ha van peteérésed és nincs bajod akkor nem értem ezt az egészet.Valami mégis gátolja hogy sokszor késik, és ez nem természetes.Kérdezzd meg a dokidtól, mert valami oka van.A ciszta pedig sokszor a petesejtből lesz, ami nem tud kiszabadulni.Hát nemtudom.Remélem tudtam valamit segíteni:)
2/3 anonim válasza:
Ciszta nélkül meg elképzelhető, hogy van peteérésed, ugyanis nekem is "sikerült" a baba, nekem is 34-35 naposak voltak a ciklusaim. Ne add fel, minden jóra fog fordulni, csak hinni kell benne!
3/3 Tóth Tímea Judit válasza:
Nekem is hasonlóak voltak a ciklusaim.Volt 42nap 36nap 32nap.Nekem sose volt cisztám.3.5év után estem teherbe.Üdv 20hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!