Negatív teszteredmény, viszont nincs menstruációm, ami nem jellemző. Lehetek terhes?
Párommal már 3 hónapja nem védekezünk sehogy,babát szeretnénk.Így hát abba hagytam a fogamzásgátló szedését és az azt követő hónapokban normálisan meg jött a menstruációm.Viszont most már 4. napja késik.Tegnap vettem tesztet és megcsináltam,bár nem reggel,hanem délután,nem sok vizelettel(türelmetlenek voltunk már)
Csináljak még egy tesztet vagy várjam meg a jövőhónapot?
Nekem mensi kimaradása után 6 nappal lett pozitív a tesztem, úgyhogy én csinálnék még egy tesztet pár nap múlva, reggeli vizeletből.
Ettől még nem biztos a terhesség, mert a fogamzásgátló után pár hónappal nekem is volt olyan, hogy késett a mensim, pedig előtte ez nem volt jellemző.
De mivel babát szeretnétek, ezért reméljük baba lesz!
Szia!
Nekem ez 5. napja hogy késik, reggeli tesztem is nega, úgyhogy nálam szerintem nincs baba?(
Neked nagyon drukkolok, írj hogy mi lett az eredmény.
Az elsőtöl kérdezném: hogy hány naponta teszteltél? És milyen volt a 2. csík, halvány vagy erős?
Első vagyok:
Én a negyedik napon teszteltem először, de nem mutatta ki a terhességet. Nem emlékszem milyen teszt volt az első, de másodjára Suresign márkájút vettem és az egyből pozitív lett.
A hatodik napon két nagyon erős csíkom lett, pillanatok alatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!