Ha iszonyatosan faj az egész mellem és Meg is van duzzadva akkor az jelenthet babát?
Figyelt kérdés
Csütörtökre nem várom és melltartobol is egy számmal nagyobbat kell most hordanom.2011. júl. 10. 21:25
1/15 anonim 

válasza:

Ha egyébként nem szokott ilyen lenni, akkor nagy esélye van.
2/15 anonim 

válasza:

Nekem az mindíg mensit hoz. Remélem nálad baba lesz:)
3/15 A kérdező kommentje:
Ja és egyfolytában szurkalgat a méhem mintha szogeket utnenek bele. Szokott ien lenni de nem olyan h melltartot is cserelnem kellett
2011. júl. 10. 21:43
4/15 anonim 

válasza:

H ezek terhes tünetek, akkor már a teszt is kimutatja. Tesztelj egyet reggeli első pisiből, már ha van otthon teszted...
5/15 anonim 

válasza:

Nekem soha nem volt megduzzadva a mellem, de a mostani ciklusom előtt igen. Nemhogy nem voltam terhes, de előbb is jött meg 2 nappal.
De drukkolok, hogy neked baba legyen.
6/15 anonim 

válasza:

Nekem mindegyik terhességnél az elsö jel ez volt.
7/15 anonim 

válasza:

Nekem is ez volt az egyik jel a sok közül :) Drukkolok!! De azért bírd ki legalább péntek reggelik kérlek!!! majd írj mi volt:)
PA
8/15 A kérdező kommentje:
Persze megirom mindenféleképpen:) Egyébként meg 2. clostys hónapom, és most pont peteérésekor voltunk együtt:)
2011. júl. 11. 14:40
9/15 A kérdező kommentje:
POZITIV!!:D
2011. júl. 16. 12:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!