Lovagló pózban tényleg kevésbé van esély a teherbeeséshez?
Nem!
Nekem hátrahajló a méhem, ami néhány doki szerint nem túl szerencsés, mert nehezebben esek teherbe, némelyik szerint nehezebben marad meg a baba stb. Az első próbálkozós hónapban teherbe estem, ráadásul, abban a hónapban csak lovagló pózban voltunk együtt (nem magyarázkodom miért), elölről, hátulról, de lovaglóban. Még is teherbe estem és már a 35 hetet tapossuk.
Pont most olvastam erről pár napja. Azt írták, hogy semmilyen tudományos tanulmány nem igazolta azt, hogy a különböző pózok befolyásolnák a teherbeesést.
Szerintem a titok abban van, hogy nem szabad túlságosan rágörcsölni a babagyártásra. Csak szeressétek egymást és az öröm miatt legyetek együtt, amit egymásnak okoztok. Úgy sokkal hamarabb össze fog jönni a baba, mintha folyton azt lesnétek, hogy mit, hogyan kell csinálni egyesek szerint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!