Mellbol feher?
Elnezest,ez a kerdest veletlenul irtam!A keresobe szantam,hatha mas is irt mar ilyen problemarol.
A harmadik valaszolo nagyon otthon van a temaban:)
A mellembol nyomas hatasara feher,ill. vizes szeru valami jon,nem sok egy 2 csepp.A menstruaciom 2 napig nagyon eros,majd hirtelen elmulik.Volt mar olyan is,hogy barnaztam,elmult,majd kb.2 nap utan megjott a menstruaciom.Allando faradsagerzetet erzek,ejjelente 1-2 orat fent vagyok,nem tudok aludni.Volt mar valakinek hasonlo problemaja?
Koszonom a gyors valaszodat!
Te is erzel faradsagerzetet?Nem minden nap,de neha olyan faradt vagyok,pedig most nem dolgozom.
En kulfoldon elek,szerencsere mar van gyerekunk,2 eves es valoszinu,mar tobbet nem szeretnenk.
Ezekszerint meg nincs gyereked!
Remelem,hogy minden oke lesz veled kapcsolatban!
Az orvost hamarosan felhivom!
En szoptattam,kb 1 eve hagytam abba.Azota van ez a dolog,de nem tulajdonitottam neki nagy jelentoseget.Most mar kezd zavarni,mert nekem is eleinte csak vizes valami jott.
Megegyszer koszi,hogy irtal!!
Azt szeretnem meg kerdezni,hogy a bromokriptintol milyen mellekhatasaid vannak?
Koszi
Szia,
én is fáradt vagyok, vagyis inkább dög: szeretek lustálkodni, egyébként pedig sportoltam, ezelőtt 2 hónappal még elég rendesen...
Én is külföldön élek. :-) és valóban, első gyerekre várunk türelmetlenül és régecske.
A bromokriptin mellékhatásai nálam: fejfájás, szédülés, hányinger, látászavarok időnként (mintha vibrálna a kép, a fények) és dührohamok. Na meg orrdugulás. És én még jól bírom...
Köszi a jókívánságokat, én is mielőbbi gyógyulást kívánok! És nyugodtan kérdezz...
Szia!
Penteken megyek dokihoz.Ha lesz meg kerdesem,akkor irok!
Koszi
Szia!
A doki elkuldott ultrahanra es vervetelre,majd irok,mi a vegeredmeny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!