Elhihetem végre? Megnéznétek a teszteket?
Több év sikertelenség, kudarc után végre azt hiszem sikerült, hőm elég furán alakult, két tüszőm érett, nődokinál voltam uh-on ő látott egy összeesett tüszőt és egy másik domináns 23mm-et diagramon jelöltem mikor, gondolom emiatt lehetett sokáig leesve a hőm,
Nagyon sok vizes folyásom volt, pedig az mensi előtt szokott lenni, mára viszont elmúlt, első pozitív teszt öt nappal a nemvárt előtt sikerült:)és érdekes, hogy a tízes qupidó sokkal gyengébben jelezte a pozikat mint a 25-ös facelle..ma reggelre szép erős lett minden csíkom:)Ez az első hónap amikor nem fájt a mellem ovu után, és még most sem igazán fáj, inkább picit érzékeny a bimbó de ennyi, hányinger nincs, nem tudom ez jó e vagy kéne már lennie.., egy héttel ezelőtt volt pár napig néha szurkálás a méhembe, és a petefészkembe , de két három napig tartott, azóta olyan érzés mintha lufit nyeltem volna, ez normális?Nem puffadtságnak mondanám de elmagyarázni nem tudom. Orvoshoz kb három-négy hét múlva akarok menni, ugye elég akkor??
[URL= [link]
[URL= [link]
Hát ez elég egyértelmű! Nagyon pozitív, ne is csinálj többet, felesleges! Gratulálok!
Dokihoz én 6+4 hetesen mentem először akkor már volt egy 1cm-es baba és szívműködés így nem idegeskedtem, hogy "jaj vajon miért nincs még szívhang?...Nem kellene már lennie? stb...". :)
Én is csatlakozom : GRATULA!!!
Viszont én nem várnék két kimaradt mensit, (akkor már 8 hetes), mert azért már korábban is lehet látni, hogy jó helyen van-e, 6 hetesen már van pulzálás. :-)
Szóval szerintem pozi teszt + két hét, akkor már érdemes elmenni dokihoz. :-)
Grat! :)
Aztán még az is lehet, hogy ketten vannak! :) :)
Jaj, sajnálom!
De legyél pozitív, bárhogy is alakuljon! Mert összejött! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!