Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Elhihetem végre? Megnéznétek...

Elhihetem végre? Megnéznétek a teszteket?

Figyelt kérdés

Több év sikertelenség, kudarc után végre azt hiszem sikerült, hőm elég furán alakult, két tüszőm érett, nődokinál voltam uh-on ő látott egy összeesett tüszőt és egy másik domináns 23mm-et diagramon jelöltem mikor, gondolom emiatt lehetett sokáig leesve a hőm,

[link]

Nagyon sok vizes folyásom volt, pedig az mensi előtt szokott lenni, mára viszont elmúlt, első pozitív teszt öt nappal a nemvárt előtt sikerült:)és érdekes, hogy a tízes qupidó sokkal gyengébben jelezte a pozikat mint a 25-ös facelle..ma reggelre szép erős lett minden csíkom:)Ez az első hónap amikor nem fájt a mellem ovu után, és még most sem igazán fáj, inkább picit érzékeny a bimbó de ennyi, hányinger nincs, nem tudom ez jó e vagy kéne már lennie.., egy héttel ezelőtt volt pár napig néha szurkálás a méhembe, és a petefészkembe , de két három napig tartott, azóta olyan érzés mintha lufit nyeltem volna, ez normális?Nem puffadtságnak mondanám de elmagyarázni nem tudom. Orvoshoz kb három-négy hét múlva akarok menni, ugye elég akkor??

[URL= [link]

[URL= [link]

2011. júl. 9. 10:59
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Oké, köszi csinálom, amúgy is sok zöldséget, gyümit eszek, folsavat is szedem, jajjdenagyonboldogságos vagyok:))))))))))
2011. júl. 9. 11:12
 12/19 A kérdező kommentje:
Első válaszolónak elfelejtettem ..gratulálok a kislányodhoz:)
2011. júl. 9. 11:14
 13/19 anonim ***** válasza:

Hát ez elég egyértelmű! Nagyon pozitív, ne is csinálj többet, felesleges! Gratulálok!

Dokihoz én 6+4 hetesen mentem először akkor már volt egy 1cm-es baba és szívműködés így nem idegeskedtem, hogy "jaj vajon miért nincs még szívhang?...Nem kellene már lennie? stb...". :)

2011. júl. 9. 11:30
 14/19 Manka68 ***** válasza:

Én is csatlakozom : GRATULA!!!

Viszont én nem várnék két kimaradt mensit, (akkor már 8 hetes), mert azért már korábban is lehet látni, hogy jó helyen van-e, 6 hetesen már van pulzálás. :-)

Szóval szerintem pozi teszt + két hét, akkor már érdemes elmenni dokihoz. :-)

2011. júl. 9. 11:30
 15/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:) most, hogy mondjátok akkor nem várok négy hetet még, hanem csak kettő és felet:)
2011. júl. 9. 11:32
 16/19 anonim ***** válasza:

Grat! :)

Aztán még az is lehet, hogy ketten vannak! :) :)

2011. júl. 9. 12:09
 17/19 A kérdező kommentje:
Köszi:) Igen az esély meg van rá, volt már ikerterhességem meg is szültem mind a két fiamat, csak egyikőjük pár órásan itt hagyott minket.Nem tudom mennyi lehet az esélye, hogy ismét ikres legyek, bár a két érett tüsző miatt van pár százalék.
2011. júl. 9. 12:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Jaj, sajnálom!

De legyél pozitív, bárhogy is alakuljon! Mert összejött! :)

2011. júl. 9. 12:21
 19/19 anonim ***** válasza:
Gratula a babóhoz!Nem semmi,hogy ilyen hamar +lett!!!
2011. júl. 13. 10:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!