Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha 1szer sikerült teherbe...

Ha 1szer sikerült teherbe esnem akkor most mért nem megy?

Figyelt kérdés
Már jó ideje probálkozunk tavaly volt vetélésem 1 év telt el meddö lehetek vagy a párom azota,nem volt beavatkozás.vetélésem ota 1 év telt el, 2-án lesz pé. mikor érdemes probálkozni mármint kb. mikor reped meg a tüszö?
2009. márc. 30. 10:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Nyugodj meg. Szerintem lelki okai lehetnek, amiért nem sikerül. Lehet tudat alatt még gyászolod az elsőt. De mivel eltelt egy év el lehetne kezdeni egy kivizsgálást.

Szerintem 1-jétől kezdve próbálkozhattok, 2-3 naponta.

2009. márc. 30. 10:37
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
A tüszőrepedés valamikor a hajnali órákban következik be, van aki ezért a hajnali akcióra esküszik.
2009. márc. 30. 10:39
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm a gyors válaszokat.
2009. márc. 30. 10:41
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Teherbe estél,de sajnos a baba nem maradt meg.Ez azt jelenti,h vagy a sejt nem volt jó,vagy az ágy.Érted?Tehát mindenképp jól jönne ha felerősítenéd magad.

Nézessétek meg a párod sejtjeit.Mert az is lehet baj.

2009. márc. 30. 12:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én is így jártam ahogy te,elvetéltem és utána nem maradtam terhes.Mi elmentünk kivizsgálása a dokimhoz,a párom rendben volt de nekem a hormonjaim nem voltak jók,így kaptam gyógyszert.De még mindig nem sikerült,és kiderült hogy le voltak tapadva a petevezetékeim amit műtéttel felszabadítottak,de ezután csak segítséggel tudtam teherbe esni(inszeminációval). Most már 10 hós a picim,szerintem ne várjatok hanem keressétek fel a nőgyógyászodat!Ja és nekem már van egy nagy fiam,aki természetes úton fogant.Tehát a testünk folyamatosan változik!
2009. márc. 30. 12:51
 6/6 anonim ***** válasza:
64%

Te nem rég teherbe estél...azóta mitől duguljon el?Kevés esély van rá.

Valószínübb az elégtelen terhességvédő hormon,vagy a nem egészséges sejt.

De látod az előttem szólónak azt mondták.

2009. márc. 30. 15:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!