Milyen érzés a beágyazódás?
Figyelt kérdés
A beágyazódást meg lehet érezni, vagy nem? Vagy az mindenkinél más? Esetleg lehet hasonló érzés, mint a pé? Szurkál a petefészek? Vagy akkor mindenképpen barnázni szoktak a nők? Vagy ez is más és más mindenkinél?2008. febr. 27. 11:28
1/5 anonim válasza:
A beágyazódást nem érzed, és normális esetben semmilyen olyan jele nincs, amiből te tudnád hogy éppen az történik (gondolok itt vérzésre, fájdalomra, szurkálásra, stb)
2/5 anonim válasza:
Én nem éreztem semmit, csak később derült ki, hogy sikerült.
3/5 anonim válasza:
Nekem a méhemnél volt kis szurka, de ez ritka, nem mindenkinék fordul elő,lehet még barnázás a beágyazódás jeleként, de kicsi csak.
De tényleg nem mindenkinél.
4/5 anonim válasza:
Én meg tudom neked cáfolni a véleményeket, igenis a beágyazódást sok nő érzi, elsősorban apró petefészek szurkálásokkal, vagy pl mint a peteéréskor. nekem is ez volt és maga a nőgyógyász mondta hogy ez teljesen normális. A barnázást nem tudom mennyire normális, az nekem nem volt, de azt azért kérdezd meg mindenképpen az orvosodtól. Menj orvoshoz mert az nem megoldás h laikusok(mint például én is) véleményében bízol, inkább a szakemberekre hallgass és nyugodj meg. minden jót!szió!12hetes kismami
5/5 A kérdező kommentje:
én csak azért kérdezem, mert 21-én valami furit éreztem, pedig a peteérésem már előbb volt. Vasárnap nem kellene megjönnie.
2008. febr. 28. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!