Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Az elöbb +lett az Lh tesztem,...

Az elöbb +lett az Lh tesztem, ez mit jelent, hogy most van tüszörepedésem, azt sem tudom érdemes -e még pl holnap is probálkoznunk, annyit olvastam rola, hogy teljesen összezavart, segitenétek pontosan elmagyarázni nekem a dolgokat?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 19:57
 1/9 Grófházy ***** válasza:
100%

a + teszt azt jelenti,hogy most a legmagasabb a vizeletedben azLh hormon szintje.Ennek következtében 24-36 órán belül bekövetkezik az ovuláció.

Mi másnap voltunk együtt,és meg is lett az eredménye :)

2009. márc. 29. 20:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Persze hogy érdemes! Sőt még az első negatív napon is érdemes!
2009. márc. 29. 20:03
 3/9 A kérdező kommentje:
Az a baj,hogy a férjem kedden jön haza,csak akkor tudunk majd együtt lenni,gondolom akkor már teljesen késö ugye?.....:(
2009. márc. 29. 20:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Ha ma volt az 1. pozitív napod, akkor nagy valószínűséggel holnap is pozi lesz és kedden már negatív. Ha tényleg így alakul, akkor a kedd is még tökéletes lesz.
2009. márc. 29. 20:14
 5/9 A kérdező kommentje:
Ma volt az elsö olyan teszt,amikor a T-vonal 2szer erösebb lett,mint a C-vonal,tegnap még joval halványabb volt.
2009. márc. 29. 20:17
 6/9 Grófházy ***** válasza:

1. vagyok

kedden rohand le apucit mindenképp :)

ha pl. még holnap is + tesztelsz,akkor valszínű,hogy kedden lesz az ovuláció,és az tök jó,ha apuci akkor jön haza.Szerdán is próbálkoznék :)

2009. márc. 29. 20:20
 7/9 A kérdező kommentje:
És ez mennyire gyakori,mármint az hogy 2napig pozitiv a teszt erösen.Vagy nem muszály a második napon is olyan erösnek lennie mint ma volt?
2009. márc. 29. 20:23
 8/9 Grófházy ***** válasza:
de holnap is olyan sötét lesz,vagy kicsivel halványabb,de abszolut pozitív
2009. márc. 29. 20:29
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszaitokat,igazán nagyon kedvesek vagytok.Puszi
2009. márc. 29. 20:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!