Ovulációm előtti három napban megszakítással szeretkeztünk a párommal, aztán az előtte lévő napon történt egy kis baleset és "elment bennem". Van így is esély a terhességre?
Olvastam, ha mindennap szeretkezünk, teljesen lecsökken a hímivarsejtek száma, szóval bízom abban, hogy a 4. szeretkezéssel eltöltött napon, már nincs esély a terhességre. Nagyon izgulok, mert a menstruációmnak jövő kedden kellene megjönnie és olyan fura érzés van a hasamban, feszül, puffad, szinte érzem a bal petefészkem és a méhem, szédülök és a szagokra is érzékenyebb vagyok mint máskor. Tesztet csináltam ma, ami negatív lett, de lehet hogy ez még korai volt, nem tudom. Ezek a tünetek lehetnek a terhesség jelei?
Tudom kicsit bonyolultan fogalmaztam, de talán érthető amit írni akartam.. Kérlek segítsetek...
bassz csaj, nem olvasgatni kellett volna, hanem védekezni! irány az orvos, még ma! hátha eseményutániról még nem késtél le
(még hogy teljesen lecsökken a hímivarsejtek száma?! jézusom!!!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!