Régen is ennyire nehéz volt teherbe esni vagy ezt már a környezeti szennyezettségnek köszönhetjük?
Figyelt kérdés
Sok fórumon, sok-sok probéma. Szinte hihetetlen.2008. febr. 27. 09:31
1/3 anonim válasza:
Szerintem régen nem voltak ennyire tudatosak a nők, valamint akkor nem volt ennyi fórum ahol ezeket a problémákat meg lehetett volna beszélni.
Furi, anyumnak 9* sikerült teherbe esni(úgy, hogy több esetben van az, h max 1 év a két gyerek között a korkülömbség), a nővéremnek 9 hónap eltéréssel jött a 2 baba, a báttyáimnak is sikerült egyből. Remélem ezek után nekem is fog. :)
2/3 anonim válasza:
sajnos nem vagyunk egyformák. Anyukám velem az első gyógyszermentes hónapba teherbe esett, mi már 7 hónapja próbálkozunk és semmi. Pedig, akkor tényleg nem volatk ennyi csodadolgok, mint ma. Talén ez a baj, meg az, hogy túl sokat foglalkozunk vele.
3/3 anonim válasza:
Szerintem igen, csak amíg nem volt ennyire elterjedt a gyógyszer azért könnyebb volt egy kicsivel, nem bojgatták hormonokkal az embert. amúgy régen szégyen volt gyerek nélkül lenni. és többet szültek az esetleges elhalálozóas miatt. ami ugye gyakori volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!