Nincs ciszta, tökéletes hormon eredmények, mégsem jön a baba. Mi lehet ez? Volt már ilyen valakinek?
szia.
én nem vagyok/voltam ebben a helyzetben,de a helyedben sürgősen keresnék egy jó endokrinológut.
Ez nem normális.Nincs is valszínű peteérésed,tehát így baba sem lesz.
Én is ugyanígy voltam. 10 hónapig nem mensiztem. Közben a páromat megvizsgálták, kiderült, hogy minden oké nála.
Aztán dokit váltottam, aki megnézte a hormonviszgálattal párhuzamosan a kortizolt (mellékvese termeli, másnéven stresszhormon), a cukrot, az inzulint, és a pajzsmirigyhormonokat.
Minden jó lett, kivéve a TSH-t, alulműködik a pajzsmirigyem, a 4 max érték helyett 5,2. Tehát minimálisan, de ezt már kezelni kell. Most gyógyszert szedek rá, azóta már megjött 1-szer!! A babásodáshoz 2 alá kell szorítani ezt a TSH értéket. Neked ilyet néztek??
Ha a nődokid ilyeneket nem nézetett, akkor feltétlenül magán endokrinológust ajánlok, a nődokik sok esetben ehhez nem értenek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!