Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lily tesztnél milyen a negatív...

Lily tesztnél milyen a negatív eredmény?

Figyelt kérdés
Nekem már 2 tesztnél is halvány csík jelent meg, mivel egyáltalán nem erősödik a csík színe,(pedig kellene 1-2 nap elteltével) arra gondolok, hogy ez negatív eredmény, de Lilynél alap, hogy halványan látszik a másik csík is.
2009. márc. 29. 13:58
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Hm:) Újra reményt adtál! Szerdára tervezem a következő tesztelést, ha addig nem lesz menstruáció.

Neked még egyszer gratulálok és ha minden jól meg karácsonykor már eggyel többel lesztek:) /Kiszámoltam már magamnak is:( /

2009. márc. 29. 17:32
 12/12 anonim ***** válasza:
A hcg nem naponta háromszorozódik, mint ahogyan ezt föntebb írta valaki, hanem másfél naponta duplázódik. Az nem ugyanaz. Egyébként eddig mindig lilyt használtam, de mivel szinte állandóan "gyanús" eredményt mutatott, így már nem tudtam bízni benne.
2009. márc. 31. 19:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!