Remélem most sikerült végre, honnan meríthetnék újabb erőt egy egy sikertelen hónap után? Ezt ki hogy éli meg?
Márc. 13 ismét megjött a nemvárt pedig sokat késett már abban bíztam, hogy sikerült de nem. Elkezdtem az 5. napon a Clostyl-t 5 napi napi 2-őt. Ezen a héten volt elvileg a peteérésem csüt péntek környékén (27-28.-án) Egész héten annyit voltunk együtt amennyit csak lehet..reménykedem. A ciklusomról nem tudok nyilatkozni rettentő pontatlan...
Ha megint nem sikerült?..Hogy lehet ezt feldoglgozni: nagyon el vagyok keseredve
Szia! A clostyval könnyebb lesz, mert beállítja a ciklust(nekem 29 napos volt tőle).És a harmadik clostys hónapban lett is két kislány a pocimban(sajnos a 2. trimeszterben elvetéltem, de ez már másik történet..)!Úgyhogy türelem, bármilyen nehéz is!
Most nekünk sem jön lassan egy éve...Szerintem fontos, hogy bízzon az ember!Tudom, hogy semmi nem történik ok nélkül,csak mindig később jön rá az ember az okokra! És ha minden összevág a baba is jön majd!!!
Szia!Teljesen együtt voltunk ugyanakkor kezdtük el szedni a gyógyszert és ugyanakkor volt pé.-ünk.:)
Nekem is nagyon rendszertelen a menszeszem ugyhogy nem is tudom hogy mikorra ne várjam.Mi csak négy hónapja próbálkozzunk de megértelek, mert pár napja volt pé.és már most teljesen bevagyok sózva, hogy hátha most sikerült és hol van még a teszetés ideje...Csak annyit tudok mondani, hogy légy türelemmel, amikor eljön az idő akkor biztos fog jönni a baba.Én is ezzel biztatom magam.
köszönöm nektek a válaszokat, az elsőre válaszolva ha most sem sikerült 8ne így legyen) akkor ez a 6. sikertelen hónap lesz tudom ez még nem a világ vége és csak ez az első Closty-s kúra.
A másodiknak pedig: rettentően sajnálom a lánykákat és kívánom, hogy mielőbb babásodj be te is mindenkinek ezt kívánom.
És végül de nem utolsó sorban az utolsónak: nagyon örülök, hogy van egy sorstársam..de tényleg ha gondolod tarthatnánk a kapcsolatot ha már így egyszerre vagyunk időben is..hát igen a remény az ami marad és nem görcsölni...próbálok pozitv lenni aztán várni a nemvártat illetve, hogy tesztelhessek..sok sok +-at mindenkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!