Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lehet peteérésem tojásfehérjés...

Lehet peteérésem tojásfehérjés nyák nélkül?

Figyelt kérdés
A hőm leugrott,de nincs nyák.12.napon vagyok,mint múlt hónapban.
2009. márc. 29. 11:17
 1/2 anonim ***** válasza:

Szia. Igen lehet! Én is a hőmből láttam hogy volt tüszőrepedés, mert felugrott másnapra (leesést nem tapasztaltam, nem mindíg lehet elkapni) és most lassan betöltöm a 13. hetet. Így legyetek együtt, mi akkor is voltunk amikor még lent volt a hőm és akkor is amikor megugrott a hőm. De semmi folyásom nem volt akkor. Tehát lehet pé tojcsi nélkül!

Hajrá! Drukk hogy baba legyen!

2009. márc. 29. 13:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi,remélem,holnap még feljebb kúszik a hőm,akkor biztos leszek benne.Tegnap reggel+este együtt voltunk,akkor hajnalban esett le,ma már a cl.-en volt,ma este,is egymásnak esünk,hátha.
2009. márc. 29. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!