Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mára vártam de hál istennek...

Mára vártam de hál istennek nem jött meg. Az jo jel ha ma reggelre kicsit higabb mint egy testápolo szerű sűrű fehér folyásom van? Merjek tesztelni ez jo jel? Ja és a hö még mindig 36.9 mint már kb 1 hete. :?

Figyelt kérdés
2009. márc. 29. 09:38
 1/4 nini24 ***** válasza:
Holnap reggel tesztelj! :) Sok sikert! Majd írj, hogy mi lett az erdmény! :) Pozitívat! :)
2009. márc. 29. 09:42
 2/4 anonim ***** válasza:

szia! Nekem is ilyen a folyásom!

Én két nap múlva nem várom! a Hőm nekem is stabilnak mondható 36, volt de pár napja 37!

Tegnap reggel csináltam egy tesztet, az negatív lett! azt hittem jó, ez a hónap sem sikerült, pár nap múlva megjön! csak a folyásom furcsa, mert ha megjön akkor mindig csak vizes folyásom van, most meg hígan krémes, a színe is stimmel, ilyen fehéres...

Nagyon kíváncsi vagyok mi sül ki belőle! van hőgörbéd?

Egyébként jó jel hogy a nemvárt napján nem jött még meg! Szerintem holnap reggel tesztelj egyet!

2009. márc. 29. 09:52
 3/4 A kérdező kommentje:
nem jössz át msn-re beszélgethetnénk
2009. márc. 29. 09:57
 4/4 A kérdező kommentje:
persze nem bírtam és ellőttem. olyan negatív mint a csuda. Ez van.
2009. márc. 29. 10:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.