Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan kell a testhőt rögzíten...

Hogyan kell a testhőt rögzíteni? (ciklus.hu)

Figyelt kérdés
Vakuljak meg, nem találom a ciklus.hu-n, hogy hol kell rögzíteni a testhőt. Eddig csak menstruációs napokat írtam be, de vezetni akarok más adatokat is. Ebben kérnék egy kis segítséget! Mindenképpen reggel kell mérni? Egyből ébredés után? Lehet digitális mérővel is?
2011. júl. 5. 16:44
 1/7 anonim ***** válasza:

Asszem úgy,hogy rámész az adott napra, és ott kiadja,hogy nap részletei. Ott be tudod írni!

És igen, reggel kell és mindig ugyanabban az időben! Lehet digitálissal is. A lényeg,hogy ugyanott mérd. És ahogy felkelsz egyből. Tehát ne menj ki pisilni, kávézni!

2011. júl. 5. 16:45
 2/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam! :) Köszi! Valahol olvastam, hogy szájba kell tenni a hőmérőt, nem hónaljba. Most kipróbáltam, és majdnem 1 egész fok különbséget mért. Ez reális?
2011. júl. 5. 16:58
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem az orvosom azt mondta, ha lehet, akkor semmiképpen se digitálissal mérjem, ja és szájban.
2011. júl. 5. 17:02
 4/7 anonim ***** válasza:
bocsi,h bepofátlankodom,én hüvelyben mérem,az is jó?
2011. júl. 5. 18:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Azt is olvastam valahol, hogy jó. Száj és hüvely, ami hasznos eredményt mér.
2011. júl. 5. 20:49
 6/7 A kérdező kommentje:
Te higanyossal vagy digitálissal méred?
2011. júl. 5. 20:50
 7/7 anonim ***** válasza:
egyikkel sem :D én venni akartam higanyosat mert digim van itthon (nem bízom benne)és közölték velem,h már kivonták a forgalomból és kaptam helyette egy alkoholosat,az is pont olyan mint a higanyos,ugyanúgy látni meddig megy fel.
2011. júl. 6. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!